- Adım
- İ.
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Konular
- 3
Modun bu hali çok güzel oldu ellerinize sağlık
Evet eu beta 9.9.3bende 10.4.1 kurulu bisi anlamadim sizde eu betami kurulu ultra guc tasarrufu eu betada var
Güvenlik uygulamasına girin > Pil Kullanımı > Ultra pil tasarrufunu orada bulabilir siniz hocam.Ultra pil tasarrufunu nasıl açacağım ?
hocam link güncellendi mi hala eski tarihli görünüyor dosya. dün güncellediğiniz modu yükledim değişiklik olmamıştı sonra XiaoMiu hocamın attığı linkten indirip kurdum geldi ultra güç tasarruf moduElinize sağlık hocam güncelledim.
Güncelledim tabii ki tarihe bakın.hocam link güncellendi mi hala eski tarihli görünüyor dosya. dün güncellediğiniz modu yükledim değişiklik olmamıştı sonra XiaoMiu hocamın attığı linkten indirip kurdum geldi ultra güç tasarruf modu
google drive tarihini eski gördüm haber vereyim dedim. tamam güncelse sorun yok hocamGüncelledim tabii ki tarihe bakın.
Sürümünüz eski sanırım ondan ultra güç tasarrufu son beta güncellemeleriyle geldi diye biliyorumBende Ultra pil tasarrufu neden çıkmıyor acaba?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.