- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Garantili olarak 2600 küsur.Af edin mi9t nin fiyatı ne bende note 7 var
Garantili olarak 2600 küsur.Af edin mi9t nin fiyatı ne bende note 7 var
Hocam yanlış anlama elindeki cihazları sorma sebebin performansları vs hakkında bilgi edinebilmek midir?Kıyaslamak için değil.Ve yanından geçemeyeceğini ben de biliyorum.
Cihazlar hakkında fikrim yok ne yazık ki. Sürekli iphone cihazlar kullandım androide ilk mi9t ile geçtim diyebilirim. İnşallah yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır forumda. Kolay gelsin.Evet hocam.
Yardumlarınız için sağolun hocam.Cihazlar hakkında fikrim yok ne yazık ki. Sürekli iphone cihazlar kullandım androide ilk mi9t ile geçtim diyebilirim. İnşallah yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır forumda. Kolay gelsin.
Note 7 den kastınız? Xiaomi cihaz mi?Hocam 5 ay önce aldğım note 7 yı verip mi9t yi farkını vererek alabileceğim yer var mı fark ne olur yardımcı olacak arkadaş varsa şimdiden teşekürler
Samsung M30S alın .Merhabalar. Bu forumda yepyeni, taptaze bir üyeyim. 3000 TL Bütçem var. Kullandığım teneke PC yerine güzel bir telefon almak istiyorum. Ama evimde 2 telefon (Samsung Galaxy S4 Mini ve General Mobile GM Discovery 4 GB), 1 tablet (Hometech HT 8c) var. 2 telefon çalışmıyor, tabletin de ekranı kırık. Ne yapmalıyım sizce? (Marka falan farketmez. Her türlü marka olur.)