- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- Mi 4 + m5s+mix2
- Yaş
- 37
- Konum
- ordu
- Katılım
- 25 Şubat 2016
- Konular
- 5
- Mesajlar
- 158
- Tepkime puanı
- 94
- Puanları
- 28
sorma evde bi ton cihaz vardi.Böyle alıcılar çıkacağını bilsem cihazları parçalamaz satardım 10 15 eski cihaz vardı çok![]()
sorma evde bi ton cihaz vardi.Böyle alıcılar çıkacağını bilsem cihazları parçalamaz satardım 10 15 eski cihaz vardı çok![]()
İmei'leri size satan arkadaş sorununuzu çözdü mü?merhaba. Telefonu satma kararı aldım su imei işini halledebilir miyiz?
yok daha çözülmediİmei'leri size satan arkadaş sorununuzu çözdü mü?
Aradan 20 gün geçti. İnsanların bu kadar mağdur edilmesi hiç hoş değil. Bunun sizin güvenirliğinize verdiği zararı hesap edemiyorsunuz sanırım. 15 TL için düştüğünüz durumu lütfen tekrar gözden geçiriniz.Olmaması gerek. Şuan durumum gereği ilgilenemeyeceğim hocam. Ama merak etmeyin yerine imei verebilirim . olmazsa ücret iade yaparız.Daha sonra ben dönerim size. İyi forumlar hocam.
Bayram dolayısıyla köydeydim. Dolayısıyla internet olmadığından bakamadım. Aradan zaman geçince de unutmusum. ÖN YARGILI OLMAYIN. 15 TL ye muhtaç değilim çok şükür. Hak etmediğim parayı Allah yedirmesin bana.Aradan 20 gün geçti. İnsanların bu kadar mağdur edilmesi hiç hoş değil. Bunun sizin güvenirliğinize verdiği zararı hesap edemiyorsunuz sanırım. 15 TL için düştüğünüz durumu lütfen tekrar gözden geçiriniz.
Sent from my MI PAD 2 using Tapatalk
Biz ön yargılı olmamaya çalışıyoruz fakat 20 gün çok uzun bir süre ve aradan zaman geçince unutmuşum diyorsunuz. Siz bizi ön yargılı olmaya ittiniz.Bayram dolayısıyla köydeydim. Dolayısıyla internet olmadığından bakamadım. Aradan zaman geçince de unutmusum. ÖN YARGILI OLMAYIN. 15 TL ye muhtaç değilim çok şükür. Hak etmediğim parayı Allah yedirmesin bana.
Köyde internet yoktu dedim. Aradan zaman geçti haliyle aklımdan çıktı. Zaten bugün döner dönmez iletişime geçtim arkadaş ile. İnsanları yargılamadan önce durumunu bilmek gerek. İyi forumlar konu kapanabilir.Biz ön yargılı olmamaya çalışıyoruz fakat 20 gün çok uzun bir süre ve aradan zaman geçince unutmuşum diyorsunuz. Siz bizi ön yargılı olmaya ittiniz.
Hayır.Bağlantı hızlarının (3g, 4g vs) imei ile alakası var mı?
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi