Alış 2500₺ Bütçe ile 2. el telefon önerisi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Düşürmedikçe sıkıntı olacağını sanmıyorum hocam 2300 e düştü fiyatı arkadaş.
2000 bile olsa almam doğrusu ben. Sizin seçiminiz elbette. Daha önce böyle çatlak ekranlı bir telefon almıştım o çatlak kısım riskli sadece düşmekten ibaret değil durum sıvı ve nem de geçiriyor.

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
2000 bile olsa almam doğrusu ben. Sizin seçiminiz elbette. Daha önce böyle çatlak ekranlı bir telefon almıştım o çatlak kısım riskli sadece düşmekten ibaret değil durum sıvı ve nem de geçiriyor.
Doğru hocam sıvı olayını tamamiyle unutmuşum. Hocam 2500 civarında başka yok bulamıyorum üstüne para koyamam annemde telefonsuz bekliyor ya bunu alacağım ya da mi9t bütçem şuan bu iki ürüne yetiyor. Mi 9T de iyi bir cihaz lakin poco x3 her konuda cezbediyor beni 😂 Annemi cezbetmesi önemli değil beni cezbetmesi önemli kendime alıyormuşum gibi bakıyorum olaya uzun yıllarca kullansın almışken note 8 almıştık bu kadar leş bir telefon olamaz yani kadın kullanamadı bile doğru dürüst. Şimdi ne yapmamı tercih edersiniz hocam mi 9T bataryası deji ile değişmiş arka camı değişmiş kutulu şekilde 2 kılıfla birlikte verecek 2300₺ - Poco X3 NFC orjinal şarj cihazı ile verecek ekranın sol alt köşesinde ufak çatlak mevcut - 2300₺

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam mi 9t alırken dikkat edin ekran değiştirdiler se almayin bende mi 9t almadan önce araştırırken bı adam söylememişti kazık yedirmeye çalıştı ama yemedik tabi ekran önemli değişince büyük ihtimal lcd takıyorlar

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Mi 9T de olabilir fena bir cihaz değil aslında. Bakın temiz poco bulamazsanız yapacak bir şey yok. İle göre de değişiyor Adana mesela Poco dolu ucuza.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Mi 9T de olabilir fena bir cihaz değil aslında. Bakın temiz poco bulamazsanız yapacak bir şey yok. İle göre de değişiyor Adana mesela Poco dolu ucuza.
O telefonların kaynağı başka bir yer değil inşallah 😂

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
O telefonların kaynağı başka bir yer değil inşallah 😂
Irak'tan geliyor çoğu.
Irak'ta satılan cihazlar da sağlamdır korkacak bir şey yok o açıdan. Kaçakçıların uğrak yeri olduğu için Adana'da daha fazla mevcut. Yıllar önce insanlar Xiaomi ne bilmezken bile Adana piyasası Xiaomi telefon doluydu. :D

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Hocam valla temiz 1 tane cihaz yok bir tane daha buldum 2200 ondada çatlak var 😂 Hemde ondaki daha büyük bir çatlak 😂 Ne yapacağımı bilemedim vallahi yok 2500e var ama ilan tarihi Haziran adam onun üstüne kim bilir kaç telefon değişmiştir 😂😂

Üst Alt