- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- IT Uzmanı
- Konular
- 13
link acaba ? size zahmet hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
link acaba ? size zahmet hocam
avast güncelleme yapmıyor . normal mi acabaeu rom 12.5 en stabil çalışanı mi 9t için
sırf tam ekran yüzünden başka telefona geçemyorum.temaları çok güzel başka markaya da geçemiyorum.mi mix 4 aldım ama tam ekran konusunda mi 9t gibi tat vermiyor.20.9. 17 kurdum şuan bi sıkıntı gözükmüyor, tek sıkıntı play store sertifikalı gözükmüyor, root yok sadece twrp kurulu
yalnız prosunu alsaydım bu cihazın bozulunca anca bırakırdım, farklı bir cihaz kullandığı hissettim sonunda, şimdi cihazlar birbirinin aynısı, tam ekran mükemmel bir şey
üstad bu linkte var eu romLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fark yok aynısı buüstad bu linkte var eu rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirxiaomi.eu_multi-davinci_V12.5.2.0.RFJCNXM_v12-11.zip
senin paylaştığın ile arasında fark var mıdır?
20.9.17 sürümünü kullanıyorum siz memnun musunuz bu sürümden bi hatası falan var mıSağolsun üstad paylaşmış zamanında. aşağıdaki linkten miui 14 rom indirdim yükledim.ölmüş olan mi 9t canım benim hayata döndü.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
v14.0.10.0.TKICNXM eu rom yüklü bende üstad mi 9t de20.9.17 sürümünü kullanıyorum siz memnun musunuz bu sürümden bi hatası falan var mı
ben halen memnunum sadece arada arayüz kasması var bu da miuinin rezilliğindenhey gidi günler hey. yıllar önce Poco F1'den sonra kaçak Mi 9T alıp, kaydını donanım haber'deki talimatlara göre kendim yapmıştım. güzel telefondu.