Yardım 2025 yılında Mi 9T

ozgurbosnak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
İphone
Konular
35
12.5 eu rom stabil iyidir 7 senedir kullanıyorum bırakma vakti geldi artık mi 17 bekliyorum

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
87
12.5 eu rom stabil iyidir 7 senedir kullanıyorum bırakma vakti geldi artık mi 17 bekliyorum
20.9. 17 kurdum şuan bi sıkıntı gözükmüyor, tek sıkıntı play store sertifikalı gözükmüyor, root yok sadece twrp kurulu
yalnız prosunu alsaydım bu cihazın bozulunca anca bırakırdım, farklı bir cihaz kullandığı hissettim sonunda, şimdi cihazlar birbirinin aynısı, tam ekran mükemmel bir şey

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
87
merhaba ben android DerpFest kullanıyorum. whatsap probelmi yok .herşeyi çalışıyor root yok. romun içinde recovery var onu zip den çıkarıpğ recovery olarak telefona yükleyin format data yeniden başlat adb sideload dan kur. açılsın telefonun kur gmail hesap falan güncelle programları. sonra derpfestin menüsünde keybox yükleme yeri var verceğim adresde keybox u indir buradan onu göster yükle yeniden başlat playi aç ayarlar hakkında sertifikalımı bak değilse sorun düzelt de düzelir sertifikalı olur. whatsap kur sorun çıkmaz. hızlı android 16 miui cameralı banka sıkıntı olmayan efsane cihaz mi9t bi 5 yıl daha senle
1: rom
2: key box
gaps a gerek yok içinde. telefonuzu arızalınırsa benim suçum yada sorumluluğum yok kendiniz bişey etmişsinizdir ben yıllardır custom rom manyağıyım siz bilirsiniz.
adb sideload connot read hatası veriyor açmama rağmen bi şekilde sideloadı geçirsem de Install completed with status 1 hatası ile error mesajları dolu oluyo ekran yükleyemedim bi türlü. install updateden sideload açık halbuki

Son düzenleme:

efeleoo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
adb sideload connot read hatası veriyor açmama rağmen bi şekilde sideloadı geçirsem de Install completed with status 1 hatası ile error mesajları dolu oluyo ekran yükleyemedim bi türlü. install updateden sideload açık halbuki
driverler adb driverini eksikdir yada windows 11 kullanıyorsan romun olduğu dosya içinde bir yere sağ clik terminalde aç deyip o cmd den adb sideload yapın

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
87
driverler adb driverini eksikdir yada windows 11 kullanıyorsan romun olduğu dosya içinde bir yere sağ clik terminalde aç deyip o cmd den adb sideload yapın
cmd den cd ile komutlarla adb klasörü konumunu gösterdim klasör içinde, usb kablo değiştirdim, driverları tekrar kurdum, platform tools tekrar indirdim, açtım her şeyi denedim yok olmadı bi ara fastboota düştü habere cihaz sonra orangefox kurup 12.5a geçtim tekrar, bu aospları kurmak istiyorum ama bi türlü düzelmedi. cmdden yönetici olarka çalıştırıp cd ile konum gösterip yapmaya calıstığımda install completed with status 1 hatası veriyor en son telefon ekranında yine yüklenmiyor. diğer türlü zaten cannot read hatası alıyorum

Nazım48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nazım
Cihazım
Mi 13 Ultra
Konular
0
Son güncellemeyi şubatta almış. Güncelleme sorun değilse bunu kurabilirsin

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
87
Son güncellemeyi şubatta almış. Güncelleme sorun değilse bunu kurabilirsin
bu da mı aynı şekilde kurulacak hocam nasıl orangefox rec. kurulu şuan

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
87
derpfesti kurmayı başardım adb -d sideload yazmam gerekiyor adb sideload yerine :D tek harften patlıyormuşum

Ekli dosyalar

• 1759520840412.png
    1759520840412.png
    156,5 KB · Görüntüleme: 7
Üst Alt