Yardım 2023 yılında Poco X3 Pro hala alınır mı?

Abdullah_tambas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Mi note 3
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Herkese merhabalar. İkinci el olarak Poxo x3 pro 8/256 modelini 5300 tl'ye bir ilanda gördüm. Satıcı kutu ve sarj aletinin mevcut olduğunu vs. söyledi. Bir kaç video ve resim attı, telefon temiz görünüyordu. Sizlere sorum sene 2023'de bu telefon alınır mı? Eğer alınırsa satışı gerçekleştirirken nelere dikkat etmeliyim, ödemeyi ibandan mı yoksa direkt nakit olarak mı yapmalıyım vs. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Bana kalsa mi10T pro al derim.

Waluigi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
26

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Ben de geçen sene X3 Pro alıp Miui 13 yüzünden cihazdan soğuyup babama devretmiştim. O zaman aosp romları bilmiyordum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi Note 10 Pro ile Miui 14 Eu romdan memnunum büyük oranda.
bende eu yükleyecem. bl başvurusu yapmam gerek ilk

schalke84

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
0
Herkese merhabalar. İkinci el olarak Poxo x3 pro 8/256 modelini 5300 tl'ye bir ilanda gördüm. Satıcı kutu ve sarj aletinin mevcut olduğunu vs. söyledi. Bir kaç video ve resim attı, telefon temiz görünüyordu. Sizlere sorum sene 2023'de bu telefon alınır mı? Eğer alınırsa satışı gerçekleştirirken nelere dikkat etmeliyim, ödemeyi ibandan mı yoksa direkt nakit olarak mı yapmalıyım vs. yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kamera iyi olsun derseniz biraz daha farklı modellere hatta markalara bakabilirsiniz. Diğer özelliklerine bakarak hala çok çok iyi denecek bir telefon.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Kamera iyi olsun derseniz biraz daha farklı modellere hatta markalara bakabilirsiniz. Diğer özelliklerine bakarak hala çok çok iyi denecek bir telefon.
poco x3 pro zaten şuan bile piyasadaki çoğu telefona kafa tutae

Üst Alt