Soru 2019da mi 5 alınır mı?

Do_me_a_favor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Yok
Konular
13
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
.
Telefon Modeli
Mi 5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Sizce 2019da hala mi 5 alınabilir mi?

Do_me_a_favor

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Yok
Konular
13
Hocam mi note 3 buldum onu alacağım mi 6dan dahamı büyük boyutu? yoksa az bir fark mı var birde galiba mi 6 dan iyiymiş kamerası

Oyla:

Reyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Neden verilmesin hocam işini goruyorsa pek ala verilir redmi note 4 kullanicisiyim buyrun size 3 yıllık batarya performansı atayım. veliazak

Ekli dosyalar

• Screenshot_20190930-171019.jpg
    Screenshot_20190930-171019.jpg
    210,8 KB · Görüntüleme: 12
Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Neden verilmesin hocam işini goruyorsa pek ala verilir redmi note 4 kullanicisiyim buyrun size 3 yıllık batarya performansı atayım. veliazak
Bende Redmi Note 4x kullanıcısıyım... Mi5 ile note 4'lerin batarya performansı çok açık ara farklı... 3 yıllık Mi5 sahibi arkadaşım sıfır batarya aldığı halde eski performansı yakalayamadı telefon...

4G ile 10 saate varan ekran süresi alıyorum, ama bu veri Mi5 için asla ölçü ve kıyas olamaz.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Arkadaşım ben Mi 6 ya o para verilmez demedim. Camı kırık ikinci el Mi 6 ya, aynı fiyata sıfır 6gb ramli note 7 varken o para verilmez dedim. Akıl var mantık var. Para kolay kazanılmıyor.

Oyla:

Reyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Arkadaşım ben Mi 6 ya o para verilmez demedim. Camı kırık ikinci el Mi 6 ya, aynı fiyata sıfır 6gb ramli note 7 varken o para verilmez dedim. Akıl var mantık var. Para kolay kazanılmıyor.
Ben sana yazmadım zaten hocam. Ayrıca ben ne ücret nede cihaz hakkında yorum yaptım. Senin 1 yukardaki mesaj yazan arkadaşa ithafen yazmıştım. 3 yıllık cihaz alınmaz demişti bende neden alınmasın diye. Oda zaten açıklamasını yaptı cihaz hakkında tecrübelerini paylaştı :)

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ben sana yazmadım zaten hocam. Ayrıca ben ne ücret nede cihaz hakkında yorum yaptım. Senin 1 yukardaki mesaj yazan arkadaşa ithafen yazmıştım. 3 yıllık cihaz alınmaz demişti bende neden alınmasın diye. Oda zaten açıklamasını yaptı cihaz hakkında tecrübelerini paylaştı :)
Tamam hocam ben yanlış anlamışım.

Oyla:
Üst Alt