- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 13
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- .
- Telefon Modeli
- Mi 5
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Sizce 2019da hala mi 5 alınabilir mi?
Evet mi note 3 daha büyük.Hocam mi note 3 buldum onu alacağım mi 6dan dahamı büyük boyutu? yoksa az bir fark mı var birde galiba mi 6 dan iyiymiş kamerası
Bende Redmi Note 4x kullanıcısıyım... Mi5 ile note 4'lerin batarya performansı çok açık ara farklı... 3 yıllık Mi5 sahibi arkadaşım sıfır batarya aldığı halde eski performansı yakalayamadı telefon...Neden verilmesin hocam işini goruyorsa pek ala verilir redmi note 4 kullanicisiyim buyrun size 3 yıllık batarya performansı atayım. veliazak
Arkadaşım ben Mi 6 ya o para verilmez demedim. Camı kırık ikinci el Mi 6 ya, aynı fiyata sıfır 6gb ramli note 7 varken o para verilmez dedim. Akıl var mantık var. Para kolay kazanılmıyor.Neden verilmesin hocam işini goruyorsa pek ala verilir redmi note 4 kullanicisiyim buyrun size 3 yıllık batarya performansı atayım. veliazak
Ben sana yazmadım zaten hocam. Ayrıca ben ne ücret nede cihaz hakkında yorum yaptım. Senin 1 yukardaki mesaj yazan arkadaşa ithafen yazmıştım. 3 yıllık cihaz alınmaz demişti bende neden alınmasın diye. Oda zaten açıklamasını yaptı cihaz hakkında tecrübelerini paylaştıArkadaşım ben Mi 6 ya o para verilmez demedim. Camı kırık ikinci el Mi 6 ya, aynı fiyata sıfır 6gb ramli note 7 varken o para verilmez dedim. Akıl var mantık var. Para kolay kazanılmıyor.
Tamam hocam ben yanlış anlamışım.Ben sana yazmadım zaten hocam. Ayrıca ben ne ücret nede cihaz hakkında yorum yaptım. Senin 1 yukardaki mesaj yazan arkadaşa ithafen yazmıştım. 3 yıllık cihaz alınmaz demişti bende neden alınmasın diye. Oda zaten açıklamasını yaptı cihaz hakkında tecrübelerini paylaştı