- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Yok
- Konular
- 13
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- .
- Telefon Modeli
- Mi 5
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Sizce 2019da hala mi 5 alınabilir mi?
Biraz araştırın hocam pazarlıkla 1300 e alırsınız.malesef taş çatlasa 1300 verebilirim şuan
Yakınınızdaki telefonculardan fiyat alın. Ama yaptırsanız bile eskisi gibi olmaz. Bence uzak durun. 1350 tl ye redmi note 7 garantisiz 0 alınabilir.Hocam ben sivasta yaşıyorum diğer türlü internet alışverişi hiç tecrübem yok nasıl olur bilmem yüzyüze görüşerek yaptım alışveriş Sivasta bulduklarımda hep 6gb 128gb olanlar 1800tl aralığında birtek 1150ye var onunda dış cam çatlakmış
Hocam cihaz normal çalışıyor acaba düzgün kullansam sorun çıkarır mı?Yakınınızdaki telefonculardan fiyat alın. Ama yaptırsanız bile eskisi gibi olmaz. Bence uzak durun. 1350 tl ye redmi note 7 garantisiz 0 alınabilir.
Çatlak kullanımda herhangi bir sorun oluşturmuyorsa olabilir. Ama en ufak bir darbede tüm ekrana yayılabilir.Hocam cihaz normal çalışıyor acaba düzgün kullansam sorun çıkarır mı?
Çatlak kullanımda herhangi bir sorun oluşturmuyorsa olabilir. Ama en ufak bir darbede tüm ekrana yayılabilir.
Servis haricinde orijinal ekran bulmak mümkün değil. Yan Sanayi ekran ile sorun yaşamanız ihtimali var.Hocam mi 6 sağlam cihaz mı? İnternette orijinal ekranı 280tlydi ona bakmıştım. Çatlakken bir düşürsem hemen gider mi?
Hiç düşürmediğim için bilemiyorum hocamHocam mi 6 sağlam cihaz mı?
Tahminimce evet.Çatlakken bir düşürsem hemen gider mi?