Yardım 2000 TL'ye Mİ6 Almak

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma yeni katıldım ve herkesi selamlıyorum :D.

Bu fiyata Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama umarım gelir. Telefon bana ekran gövde oranı dışında kusursuz gibi geldi fakat aklımı ithalatçı garantili olması karıştırıyor. Mesela telefonda sıkıntı çıksa veya telefon kendinden sorunlu olsa nereye göndereceğim? Türkiye'de nerede tamir ettireceğim?

Bir de şu global rom ve MİUİ muhabbeti nedir ? Bu telefon Android değil mi ? Yoksa Xiaomi farklı bir güncelleme politikası yürütüyor ?

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
360 dolar fiyat reklam amaçlıdır hocam. belki 2 sene civarında o fiyatları görürüz.
renk olarak her rengini yeterli stokta çıkarmaması satış stratejisidir.
bir müddet sonra global versiyonu çıkarması da satış stratejisidir hocam.
bunlarla satışın sürekliliğini sağlıyorlar.

2 sene çok abartı bir rakam.xiaomi yeni mi 6 ları piyasa sürdükçe fiyatları düşecek.Bir ürünü tanıtıyosan hangi rengi varsa sürersin piyasaya.ama az ama çok.kalkıpta 4 renk ve plus ta dahil olmak üzere 2 model tanıtıp sadece mi6 nın siyah renginden çok az miktarda piyasaya sürersen bu satış stratejisinden çok salaklık gibi geliyor bana.

Bence mi6 tanıttınmı 4 rengin en kötü 3ünden azar azar sür piyasaya.neticede cihazdan para kazanıyorsun.uzun sürede daha fazla miktarda sat.sonra 4.rengini sür sonra seramikmidir mermermidir onu sür.

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
2 sene çok abartı bir rakam.xiaomi yeni mi 6 ları piyasa sürdükçe fiyatları düşecek.Bir ürünü tanıtıyosan hangi rengi varsa sürersin piyasaya.ama az ama çok.kalkıpta 4 renk ve plus ta dahil olmak üzere 2 model tanıtıp sadece mi6 nın siyah renginden çok az miktarda piyasaya sürersen bu satış stratejisinden çok salaklık gibi geliyor bana.

Bence mi6 tanıttınmı 4 rengin en kötü 3ünden azar azar sür piyasaya.neticede cihazdan para kazanıyorsun.uzun sürede daha fazla miktarda sat.sonra 4.rengini sür sonra seramikmidir mermermidir onu sür.

Tekno Mali'de var ama sınırlı onlar da sanırım 2000-2200 TL arası bir fiyata satıyorlarmış.

Oyla:

terriblephoenix24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Mİ5 PRİME
Konular
18
2000 lira ile bile gelse şuan alınabilecek en iyi telefon. Ayrıca rom işlerinden pek anlamam. Doğrusu korkarım. Bu ÇİN romunda İngilizce yok mu ? İngilizce ile devam ederim :D.
Hocam doğru diyorsun bu özelliklerde 2000 TL bazında Türkiye şartlarında telefon yok. İmkanı yok alamazsın kabul fakat atıyorumki kargolama sırasında ekran çatlak geldi veya birşey oldu cihaza mesela ben mi5 kullanıyorum şu anda bu riskleri göze aldım 1000 TL'ye değer diyebildim ama 2000 TL yüksek mebla sonuçta

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
teknomali sitesine girdim herhangi bir satış ibaresi dahi göremedim.daha çok inceleme sitesi

Facebook üzerinden gösteriyorlar. Ama nedense mesaj yazmayı sevmiyorlar arayın konuşalım diyorlar. Gerçi güvenilir olmayan adam telefondan konuşmaz.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Facebook üzerinden gösteriyorlar. Ama nedense mesaj yazmayı sevmiyorlar arayın konuşalım diyorlar. Gerçi güvenilir olmayan adam telefondan konuşmaz.

Bunlar muhtemelen 3 5 tane getirmişler onları satıyolardır

Oyla:

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon