Yardım 2000 TL'ye Mİ6 Almak

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Arkadaşlar merhaba öncelikle foruma yeni katıldım ve herkesi selamlıyorum :D.

Bu fiyata Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama umarım gelir. Telefon bana ekran gövde oranı dışında kusursuz gibi geldi fakat aklımı ithalatçı garantili olması karıştırıyor. Mesela telefonda sıkıntı çıksa veya telefon kendinden sorunlu olsa nereye göndereceğim? Türkiye'de nerede tamir ettireceğim?

Bir de şu global rom ve MİUİ muhabbeti nedir ? Bu telefon Android değil mi ? Yoksa Xiaomi farklı bir güncelleme politikası yürütüyor ?

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Öyle düşünmeyin çünkü cihaz karaborsa şu anda.yani yeterli üretim olmamasından dolayı fahiş fiyatlardan satılıyor bazı çakallar da bundan prim yapıyor.xiaomi mi6 üretip piyasaya sürdükçe düşecektir fiyatı.neticede 360 dolar olan bir cihaz bizdeki bu döviz kuruna ragmen 1300tl bile yapmıyor.he 2000 olmazda 1500-1600 olur.Genede samsung s8'i tokatlayan bir cihaz için bence süper çünkü s8 in 1/3 fiyatına neredeyse

Hepsiburada'ya gelirse alırım.

Oyla:

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Seneye bu zamanlarda normal fiyatıyla satılır. Şimdiden primli fiyatlara almanın gereği yok. Tabi bana göre...

Hem biraz daha beklenirse, 5.7" lik Mi6 Plus modeli de piyasaya çıkmış olur.

Global rom'ları yayınlanmış olur.

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Seneye bu zamanlarda normal fiyatıyla satılır. Şimdiden primli fiyatlara almanın gereği yok. Tabi bana göre...

Hem biraz daha beklenirse, 5.7" lik Mi6 Plus modeli de piyasaya çıkmış olur.

Global rom'ları yayınlanmış olur.

Ben de beklemek isterim ama telefona ihtiyacım var o yüzden :D.

Oyla:

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Temmuz'un sonuna doğru gelir mi ?

valla onu xiaomi bilir.adamlar mi6 ve mi6 plus diye dünyaya tanıtım yaptılar ama piyasada sadece siyah renkli mi6 var.

Bence; madem bir telefonu lanse ediyosun o zaman yeteri kadar üret sende kazan bizde kullanalım dimi.hem sd835 gibi bir işlemci,çift kameralı bir telefon yapıyosun hem 360$ diye fiyat koyuyosun ama ortada cihaz yok.Varda yok yani karaborsa :( Bir ürünün satacağını bile bile üretim için risk almamayı çok mantıksız buluyorum

Oyla:

f.oksuz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
fatih
Cihazım
LeMax2 6/128
Konular
15
valla onu xiaomi bilir.adamlar mi6 ve mi6 plus diye dünyaya tanıtım yaptılar ama piyasada sadece siyah renkli mi6 var.

Bence; madem bir telefonu lanse ediyosun o zaman yeteri kadar üret sende kazan bizde kullanalım dimi.hem sd835 gibi bir işlemci,çift kameralı bir telefon yapıyosun hem 360$ diye fiyat koyuyosun ama ortada cihaz yok.Varda yok yani karaborsa :( Bir ürünün satacağını bile bile üretim için risk almamayı çok mantıksız buluyorum
360 dolar fiyat reklam amaçlıdır hocam. belki 2 sene civarında o fiyatları görürüz.
renk olarak her rengini yeterli stokta çıkarmaması satış stratejisidir.
bir müddet sonra global versiyonu çıkarması da satış stratejisidir hocam.
bunlarla satışın sürekliliğini sağlıyorlar.

Oyla:

LastWorld

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mİ5S
Konular
61
Umarım temmuzun başında gelir.

Oyla:

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Mi 6 lansmanı yapıldığı günden beri takipteyim. Benim kişisel fikrim 2017 Kasım gibi gelecek ve 2400 TL civarı fiyat olacaktır. Umarım yanılırım, 2000 üstü vermeye değmez diye düşünüyorum.

Oyla:

Conconist50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
67
2000 lira ile bile gelse şuan alınabilecek en iyi telefon. Ayrıca rom işlerinden pek anlamam. Doğrusu korkarım. Bu ÇİN romunda İngilizce yok mu ? İngilizce ile devam ederim :D.
Bende hiçirşey bilmiyordum rom falan hayatta anlamazdım. 1 günde çözdüm pek zor birşey değil korkulacak yanı yok sağolsun sitedekilerde her soruma yardımcı oldular

Oyla:
Üst Alt