Çözüldü 20 saattir uğraşıyorum güncelleyemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasarus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
xiomi mi5
Konular
1
Öncelikle merhabalar,
Telefonu bugüne kadar (akıllı telefonlar da dahil) hep "alo-alo" şeklinde konuşmak için kullandım. Yani bilgim yok denecek kadar az. Hepsiburada'dan xiaomi mi5 aldım. Neyse iyi, güzel dedim kullandım. Güncelleme yapmak için bildirim geldi ve güncellemeye başladım. Tabiki güncelleme sonrasında telefon kendini yeniden başlatmak istedi. Fakat sonrasında açılmadı. Yani elefon açılıyor 10 sn kadar logo gözüküyor sonrasında kapanıyor tekrar açılıyor. Sürekli bu döngünün içinde. Abartmıyorum yaklaşık 20 saattir nedir ne değildir diye araştıyorum. Benim gibi bilgisi olmayanlar için çok zor bir olay. Telefonun menüse bir şekilde ulaşmayı başardım. Şu an eski sürümde ve sorun yok fakat güncelleme yapmaya korkuyorum. Forumlardan ve youtube videolarıdan araştırdığım kadarıyla unlock meselesini hallettim. Fakat bu ne işe yarıyor onu da bilmiyorum. XiaoMiFlash, MiPhone, MiInst, MiPCSuite, PDANET gibi uygulamalarla forumda anlatılanları deneyerek rom yüklemeye çalıştım ama nedense bir türlü başarılı olamadım. Telefondan "güncelleme paketini seçerek" denedim yine olmadı. Arkadaşlar bu güncelleme işini nasıl çözeceğim ben? Bunun için servise göndermek mi gerekir? Saatlerdir uğraşmaktan sinirlerim bozuldu. Ücretli ya da ücretsiz bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 38

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Teşekkür ederim hocam fakat dediğiniz yolu zaten denemiştim. Şimdi tekrar denedim aynı hatayı verdi.
Bir de burada paylaştığınız son fotoğrafta "resmi olmayan rom paketi güncellemesine izin verilmez" diyor. Sizde yüklü olan rom resmi değil mi acaba?

Oyla:

retchop

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Oyla:

yasarus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
xiomi mi5
Konular
1
Bilgisayara indireceksiniz, bilginize. Bilgisayarınız 64 bitse daha sıkıntısız olur.
Zaten indirdiğim her rom'u hem XiomiFlash ile hem Miflash ile fastboot'tan ve ayrıca telefondan deniyorum. Ama hep developer rom indirdiğim için başarılı olamadım. Şimdi bir de dediğiniz gibi stabil olanı deneyim. Bilgisayarda sıkıntı olacağını sanmıyorum windows 10, 64 bit. Resmi olmayan rom ne demek? Buradan indirmiştim

Oyla:

retchop

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Tamam.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Oyla:

retchop

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Zaten indirdiğim her rom'u hem XiomiFlash ile hem Miflash ile fastboot'tan ve ayrıca telefondan deniyorum. Ama hep developer rom indirdiğim için başarılı olamadım. Şimdi bir de dediğiniz gibi stabil olanı deneyim. Bilgisayarda sıkıntı olacağını sanmıyorum windows 10, 64 bit. Resmi olmayan rom ne demek? Buradan indirmiştim
Telefonunuzun güç düğmesi ile ses açma düğmesine aynı anda basılı tuttuğunuzda nasıl bir ekran geliyor? Bir deneyip bilgi verir misiniz? Şu an telefonunuzda kurulu romdan bahsediyorum ben.

Oyla:

yasarus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
xiomi mi5
Konular
1
Hocam şu an kapanıp açılma döngüsünde olduğu için güvenli modda açılmıyor kapanıp açılıyor ama öncesinde yani menüye ulaşırken, telefon açılırken güç düğmesi ve ses açma tuşuna bastığımız zaman güvenli modda açılıyordu. Telefon görsel ile usb kablo görseli gözüküyordu. Döngüde olmasına rağmen güç ve ses azaltma butonuna basılı tuttuğumda fastboot ekranı geliyor. Stabil rom indirmesi bitince fastboot'tan kurmayı düşünüyorum. Ya da "şöyle yap böyle yap" da diyebilirsiniz sonuçta bu konularda hiçbir bilgim yok ne derseniz sizlere güvenip onu uygulamak durumundayum.

Oyla:

retchop

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Hocam şu an kapanıp açılma döngüsünde olduğu için güvenli modda açılmıyor kapanıp açılıyor ama öncesinde yani menüye ulaşırken, telefon açılırken güç düğmesi ve ses açma tuşuna bastığımız zaman güvenli modda açılıyordu. Telefon görsel ile usb kablo görseli gözüküyordu. Döngüde olmasına rağmen güç ve ses azaltma butonuna basılı tuttuğumda fastboot ekranı geliyor. Stabil rom indirmesi bitince fastboot'tan kurmayı düşünüyorum. Ya da "şöyle yap böyle yap" da diyebilirsiniz sonuçta bu konularda hiçbir bilgim yok ne derseniz sizlere güvenip onu uygulamak durumundayum.
Yok, hiçbir şey bilmediğini söyleyen biri olarak gayet iyi gidiyorsunuz. clap~~ İndirdiğiniz sıkıştırılmış bir dosya olduğundan 7zip gibi bir programla masaüstünüze açın. Sonra miflash uygulamasını çalıştırın ve anlatıma devam edin.

Oyla:

retchop

Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Bu arada verdiğiniz bilgiye göre telefonunuzda orjinal recovery kurulu.İşlemlere devam edin. Buradayız.

Oyla:

yasarus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yasar
Cihazım
xiomi mi5
Konular
1
Hocam miflash ile fastboot konumunda iken global developer sürümünü yüklemek istediğim bu hataları veriyor.

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    63,6 KB · Görüntüleme: 22
  • 2.PNG
    2.PNG
    65,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 3.PNG
    3.PNG
    76,6 KB · Görüntüleme: 22
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt