Ya hocam gerçekten olsada alsak be herkeze lazımNe konu ama pazardan aldım 2 TB eve geldim 32 cigolayt
Bu konuda bu kadar uzun tartışmak çok anlamsız.
Adamlar hala Hepsiburada üzerinde satış yapıyor alan enayiler (daha kibar olamam) de 5 yıldızlı yorumlar yapıyor.
Günün süper fırsatı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Curcunayi kaçırdınNe konu ama pazardan aldım 2 TB eve geldim 32 cigolayt
Adamlar hala Hepsiburada üzerinde satış yapıyor alan enayiler (daha kibar olamam) de 5 yıldızlı yorumlar yapıyor.
Günün süper fırsatı.
Bunu anlamanın tek yolu yüksek veri yazmak.Curcunayi kaçırdın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Profesyonel olmayanın anlamasi imkansız. Az çok bu işlerin icindeyim ama beni bile kandırmışlar baksana. Eskiden 1 GB usbler 2 GB olabiliyordu demekki aynı sistem devam ediyormuş
Link alabilir miyimNe konu ama pazardan aldım 2 TB eve geldim 32 cigolayt
Günün süper fırsatı.
Yok hocam yurtiçi değil. Uyanıklik edip ticaret yapalım dedik. Tr fiyatını görünce potansiyeli gördüm. Mi yazısı olması satışı arttıracağını düşündümBunu anlamanın tek yolu yüksek veri yazmak.
Zaten yüksek veri yazan insanların çoğu bu fiyata bu ürünü almayacağı için bilinçsiz insanları tuzağa düşürüyorlar. Yurtiçi aldıysanız peşini bırakmayın.
2 TB kapasitesi SSDler için bile yeni yeni yakalandı. USB bellekte çok zor olanı da çok pahalı.
Hepsiburada veya diğer büyük satış yapan yerlere 2 TB USB bellek araması yaparsanız karşınıza tonla geliyor.Link alabilir miyim
Biliyorum ya eğlencesine yazmıştımHepsiburada veya diğer büyük satış yapan yerlere 2 TB USB bellek araması yaparsanız karşınıza tonla geliyor.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu sahte ürünlere fırsat vermeyen tek firma Amazon. Amazon adamdır. Gerçekten yüksek boyutlu bir USB bellek istiyorsanız Amazon'da o da var.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir