Satış 2 TB çift taraflı USB bellek

0erdoan0

ErdoqanKır
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdoğan kır
Cihazım
GM Discovery
Meslek
Mekatronik Mühendisliği
Konular
49
Stoklarla sınırlıymış oooo çok iyi fırsat. 32 GB Flash bellek isteyenler alsın. Buyrun size flash belleğin gerçek yüzünü fotoğrafta gösteriyim;

Ekli dosyalar

• A2eacae3adaf147ff93aaff5fb3acc30aW.png
    A2eacae3adaf147ff93aaff5fb3acc30aW.png
    111,3 KB · Görüntüleme: 86

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Ürün boyutu sahte hocam siz bilmyor olabilirsiniz ama teknoloji ilgilenen insanlar biliyor zaten forumda olduğu gibi boşuna tekrar tekrar gerçek yazmanıza gerek yok
Aliexpresste bir sürü bunun gibi ürün var ve hepsinin boyutu sahte max alıcağı 200-300 gb varsayımm buda aliexpreste bir sürü kullanıcadan dönüşlerinde görüceksiniz zaten boyutunun gerçek olmadığına dair .İlan detayı yanlıştır adminler lütfen ilanı düzeltin yada ilanı kapatınız

Ve adamlar zar zor ssd koyuyorlar 2tb zaten ufacık usb belleğe nasıl yazıcaklarını düşnüyorsunuz merak ettim gerçekten.Ve usb belleğin üstündeki mi logosuda aldatmaca zaten ürün mi ürünü gözüksün diye hiçbir dayanağı vs yok yani gerçek olduğuna dair
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stoklarla sınırlıymış oooo çok iyi fırsat. 32 GB Flash bellek isteyenler alsın. Buyrun size flash belleğin gerçek yüzünü fotoğrafta gösteriyim;
Bunu bu şekilde ölçemezsiniz ancak içine 1-1,5tb dosaya atarak anlarsınız

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
hocam ürün gerçekse ben 1000 tl

Ürün boyutu sahte hocam siz bilmyor olabilirsiniz ama teknoloji ilgilenen insanlar biliyor zaten forumda olduğu gibi boşuna tekrar tekrar gerçek yazmanıza gerek yok
Aliexpresste bir sürü bunun gibi ürün var ve hepsinin boyutu sahte max alıcağı 200-300 gb varsayımm buda aliexpreste bir sürü kullanıcadan dönüşlerinde görüceksiniz zaten boyutunun gerçek olmadığına dair .İlan detayı yanlıştır adminler lütfen ilanı düzeltin yada ilanı kapatınız

Ve adamlar zar zor ssd koyuyorlar 2tb zaten ufacık usb belleğe nasıl yazıcaklarını düşnüyorsunuz merak ettim gerçekten.Ve usb belleğin üstündeki mi logosuda aldatmaca zaten ürün mi ürünü gözüksün diye hiçbir dayanağı vs yok yani gerçek olduğuna dair

Bunu bu şekilde ölçemezsiniz ancak içine 1-1,5tb dosaya atarak anlarsınız
Şuan 40 GB dosya aldi. 1 TB dosyayi bekleyemem açıkçası 100 GB kadar bekleyeceğim

Yazma hızı yavaş

32 GB flash bellek ne zamandan beridir 50 GB dosya aldi.

Ekli dosyalar

• IMG_20230708_223846.jpg
    IMG_20230708_223846.jpg
    4,1 MB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Hocam içine 2 TB bile değil 300gb yükleyin atın inanayım

Atmaya çalışınca atıyor gibi gösterir ama gerçek kapasite dolunca hata verir veya hiç tepki vermez donar...
Bazıları hata veriyor bazıları ise eski verilerin üzerine yazıyor. Kopyalama yapınca eski dosyaları kontrol etmek lazım :)

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Bazıları hata veriyor bazıları ise eski verilerin üzerine yazıyor. Kopyalama yapınca eski dosyaları kontrol etmek lazım :)
Abi sürekli bahane uretiyorsunuz . Bana soylenileni yaptım. İçinde yazılım mi var. Sürekli komplo teorileri uretmeyin. Zaten alamayacaksınız kotulemeyin bari

Kopyalama hızı 10 MB düştü ama biterse 100 GB dosya yedeklemis olacağım. Mecburen aynı dosyaları kopyalıyorum başka büyük dosya yok çünkü elimde

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Şuan 40 GB dosya aldi. 1 TB dosyayi bekleyemem açıkçası 100 GB kadar bekleyeceğim

Yazma hızı yavaş
hocam şimdi halen idda peşindesiniz yanlış anlamayın 20 mbps hızla yükleme yaptıgını var sayıyorum dosyayı içine aldıgını gösterir tıklarsanız açar da ama pc den cıkarıp tekrar taktığınızda verileri okutamazsınız bu kadar kişi hemde teknolojiden iyi kötü anlayan kişi yanılıyor olabilir mi ? birde topragım olacaksınız kızıklıyım ben bu konuda şu anda birşey idda etmek saçmalıktan öteye gitmiyor yani
Abi sürekli bahane uretiyorsunuz . Bana soylenileni yaptım. İçinde yazılım mi var. Sürekli komplo teorileri uretmeyin. Zaten alamayacaksınız kotulemeyin bari
içinde yazılım mı var derken evet usb nin içinde yazılım var onunla oynayıp hafızayı 2-4 tb hatta 1.000.000 tb bile yapabilirler ama bu gerçek hafıza degil peki ben satın almak istiyorum almadan önce de o usb yi pc ye baglayın bende o bilgisayara baglanıp 2-3 dk usb belleği bir yazılımla kontrol edecegim kabul ediyorsanız tamam alıyorum

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
hocam şimdi halen idda peşindesiniz yanlış anlamayın 20 mbps hızla yükleme yaptıgını var sayıyorum dosyayı içine aldıgını gösterir tıklarsanız açar da ama pc den cıkarıp tekrar taktığınızda verileri okutamazsınız bu kadar kişi hemde teknolojiden iyi kötü anlayan kişi yanılıyor olabilir mi ? birde topragım olacaksınız kızıklıyım ben bu konuda şu anda birşey idda etmek saçmalıktan öteye gitmiyor yani

içinde yazılım mı var derken evet usb nin içinde yazılım var onunla oynayıp hafızayı 2-4 tb hatta 1.000.000 tb bile yapabilirler ama bu gerçek hafıza degil peki ben satın almak istiyorum almadan önce de o usb yi pc ye baglayın bende o bilgisayara baglanıp 2-3 dk usb belleği bir yazılımla kontrol edecegim kabul ediyorsanız tamam alıyorum
İade garantisi var. Geri yollayabilirsin. Sahibinden üzerinden param güvende ile al. Dediğin gibi değilse geri yollarsin bu kadar basit .

Biçimlendirince silinmez mi o yazılım. Kaç kere bicimlendirdim. Rufusla format attım yine aynı hafıza görünüyor

Teamla bağlan kendin bak ben daha ne yapayım

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
İade garantisi var. Geri yollayabilirsin. Sahibinden üzerinden param güvende ile al. Dediğin gibi değilse geri yollarsin bu kadar basit .

Biçimlendirince silinmez mi o yazılım. Kaç kere bicimlendirdim. Rufusla format attım yine aynı hafıza görünüyor
Hocam veri yazmak format atmak hiçbir işe yaramaz. Depolama boyutunu kanıtlamak istiyorsanız buyrun linkteki program sahte disklerin gerçek kapasitesini ortaya çıkarıyor.

Teamla bağlan kendin bak ben daha ne yapayım

Senin biçimlendirdiğin bölüm kullanılabilir bölüm firmwareyi windows üzerinden format atarak silemezsin. Bu tarz depolama kandırmacaları firmware ile yapılıyor.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Kopyalamayi durdurup programla bakıyorum o zaman

doğru bakmış mıyım?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• IMG_20230708_225758.jpg
    IMG_20230708_225758.jpg
    4,3 MB · Görüntüleme: 80
Son düzenleme:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
bu iş inada bindi :D" " rar şifresi "usbdev.ru" bu dosyayı indirip " içindeki exedosyasını çalıştırın hocam usb yi tanıyacaktır içindeki kontolcü ve nand belleğin model numaraları bir ss atarsanız incelemek istiyorum sonra sipariş verecegim

Üst Alt