- Adım
- erdoğan kır
- Cihazım
- GM Discovery
- Meslek
- Mekatronik Mühendisliği
- Konular
- 49
Bunu bu şekilde ölçemezsiniz ancak içine 1-1,5tb dosaya atarak anlarsınızStoklarla sınırlıymış oooo çok iyi fırsat. 32 GB Flash bellek isteyenler alsın. Buyrun size flash belleğin gerçek yüzünü fotoğrafta gösteriyim;
hocam ürün gerçekse ben 1000 tl
Şuan 40 GB dosya aldi. 1 TB dosyayi bekleyemem açıkçası 100 GB kadar bekleyeceğimÜrün boyutu sahte hocam siz bilmyor olabilirsiniz ama teknoloji ilgilenen insanlar biliyor zaten forumda olduğu gibi boşuna tekrar tekrar gerçek yazmanıza gerek yok
Aliexpresste bir sürü bunun gibi ürün var ve hepsinin boyutu sahte max alıcağı 200-300 gb varsayımm buda aliexpreste bir sürü kullanıcadan dönüşlerinde görüceksiniz zaten boyutunun gerçek olmadığına dair .İlan detayı yanlıştır adminler lütfen ilanı düzeltin yada ilanı kapatınız
Ve adamlar zar zor ssd koyuyorlar 2tb zaten ufacık usb belleğe nasıl yazıcaklarını düşnüyorsunuz merak ettim gerçekten.Ve usb belleğin üstündeki mi logosuda aldatmaca zaten ürün mi ürünü gözüksün diye hiçbir dayanağı vs yok yani gerçek olduğuna dair
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu bu şekilde ölçemezsiniz ancak içine 1-1,5tb dosaya atarak anlarsınız
32 GB flash bellek ne zamandan beridir 50 GB dosya aldi.Stoklarla sınırlıymış oooo çok iyi fırsat. 32 GB Flash bellek isteyenler alsın. Buyrun size flash belleğin gerçek yüzünü fotoğrafta gösteriyim;
Bazıları hata veriyor bazıları ise eski verilerin üzerine yazıyor. Kopyalama yapınca eski dosyaları kontrol etmek lazımHocam içine 2 TB bile değil 300gb yükleyin atın inanayım
Atmaya çalışınca atıyor gibi gösterir ama gerçek kapasite dolunca hata verir veya hiç tepki vermez donar...
Abi sürekli bahane uretiyorsunuz . Bana soylenileni yaptım. İçinde yazılım mi var. Sürekli komplo teorileri uretmeyin. Zaten alamayacaksınız kotulemeyin bariBazıları hata veriyor bazıları ise eski verilerin üzerine yazıyor. Kopyalama yapınca eski dosyaları kontrol etmek lazım
hocam şimdi halen idda peşindesiniz yanlış anlamayın 20 mbps hızla yükleme yaptıgını var sayıyorum dosyayı içine aldıgını gösterir tıklarsanız açar da ama pc den cıkarıp tekrar taktığınızda verileri okutamazsınız bu kadar kişi hemde teknolojiden iyi kötü anlayan kişi yanılıyor olabilir mi ? birde topragım olacaksınız kızıklıyım ben bu konuda şu anda birşey idda etmek saçmalıktan öteye gitmiyor yaniŞuan 40 GB dosya aldi. 1 TB dosyayi bekleyemem açıkçası 100 GB kadar bekleyeceğim
Yazma hızı yavaş
içinde yazılım mı var derken evet usb nin içinde yazılım var onunla oynayıp hafızayı 2-4 tb hatta 1.000.000 tb bile yapabilirler ama bu gerçek hafıza degil peki ben satın almak istiyorum almadan önce de o usb yi pc ye baglayın bende o bilgisayara baglanıp 2-3 dk usb belleği bir yazılımla kontrol edecegim kabul ediyorsanız tamam alıyorumAbi sürekli bahane uretiyorsunuz . Bana soylenileni yaptım. İçinde yazılım mi var. Sürekli komplo teorileri uretmeyin. Zaten alamayacaksınız kotulemeyin bari
İade garantisi var. Geri yollayabilirsin. Sahibinden üzerinden param güvende ile al. Dediğin gibi değilse geri yollarsin bu kadar basit .hocam şimdi halen idda peşindesiniz yanlış anlamayın 20 mbps hızla yükleme yaptıgını var sayıyorum dosyayı içine aldıgını gösterir tıklarsanız açar da ama pc den cıkarıp tekrar taktığınızda verileri okutamazsınız bu kadar kişi hemde teknolojiden iyi kötü anlayan kişi yanılıyor olabilir mi ? birde topragım olacaksınız kızıklıyım ben bu konuda şu anda birşey idda etmek saçmalıktan öteye gitmiyor yani
içinde yazılım mı var derken evet usb nin içinde yazılım var onunla oynayıp hafızayı 2-4 tb hatta 1.000.000 tb bile yapabilirler ama bu gerçek hafıza degil peki ben satın almak istiyorum almadan önce de o usb yi pc ye baglayın bende o bilgisayara baglanıp 2-3 dk usb belleği bir yazılımla kontrol edecegim kabul ediyorsanız tamam alıyorum
Hocam veri yazmak format atmak hiçbir işe yaramaz. Depolama boyutunu kanıtlamak istiyorsanız buyrun linkteki program sahte disklerin gerçek kapasitesini ortaya çıkarıyor.İade garantisi var. Geri yollayabilirsin. Sahibinden üzerinden param güvende ile al. Dediğin gibi değilse geri yollarsin bu kadar basit .
Biçimlendirince silinmez mi o yazılım. Kaç kere bicimlendirdim. Rufusla format attım yine aynı hafıza görünüyor
Senin biçimlendirdiğin bölüm kullanılabilir bölüm firmwareyi windows üzerinden format atarak silemezsin. Bu tarz depolama kandırmacaları firmware ile yapılıyor.İade garantisi var. Geri yollayabilirsin. Sahibinden üzerinden param güvende ile al. Dediğin gibi değilse geri yollarsin bu kadar basit .
Biçimlendirince silinmez mi o yazılım. Kaç kere bicimlendirdim. Rufusla format attım yine aynı hafıza görünüyor
Teamla bağlan kendin bak ben daha ne yapayım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir