Yardım 2 tane mi max 3 brick ettim

Cemeteria

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mimax3
Konular
1
selamlar 41 yasındayım bu telefon işlerinden hiç anlamam çin seyahatimden eşimle kızıma 6/128 iki tane tel aldım
evde paketleri acınca sadece ingilizce ve cinceyi gorunce arastırma unlock sureci mi hesapları olusturma derken iki telefonunda
kilitleri acıldı ve son global 10 yazılımı sitesinden indirip kurmaya calısırken iki telefonda yukelemde hata verdi ve dugmesine basınca hiçbirşey yapmaz oldular simsiyah

icinde 9.6.12 china rom vardı cihazların forumu kapsamlı okudum ama bi sure sonra bilgi ambelesi oldum

benim durumuma kısaca cozum tavsiye edebilicek arkadaslardan allah razı olsun şimdiden win 7 ve win 10 2 pc de denedim
elimde miflash 2014 2016 ve 2018 hatta betası var donanımlarda telefonu gorebiliyorum miflash da cihazı cıkartıyor ekrana rom u secip flash deyince
telefonla hello lasılamadı gibi bi hata veriyor ?? delircem ha yeni yıla delirip gircem bide başımda iki tane hevesi kursaklarında kalmıs 2 bayan imdatt

Cemeteria

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet
Cihazım
mimax3
Konular
1
cinden bişey almam demedim cinden cince telefon almam dedim sadece yahu yoksa esimde bende ve kızımda huawei telefonlar vardı bayadır
asyalıların yukselisi trump da bile panik yaptırıyorsa vardır bir sebebiii

Skorpi hocam derinmi gitmiş tokatlanmazmı bunnnar ne dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cince rom yukleyip eu yuklenmezmi uzerine orijinal romunun uzerine
hem konuma azarlamak paylamak gibi değilde olur olmaz yapılır yapılmaz gibisinden bilgi paylasırsanız daha memnun olurum

cihazları adam ederim diyen varsa 1600 tl den veririm makul fiyata yapabilirim diyen bilgili arkadaslar varsa
istanbul basaksehirdeyim makul yerlerde olan tecrubeli arkadaslardan yardımda satın alabilirim sıkıntı değil kutusunda sıfır ikiside kullanılmadılar hic
yanında kııf ve ekran karuyucuda hediye vermişlerdi mi store dan beijing deki

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt