Yardım 2 saat 20 dakikada %20 şarj gitti...

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Mi 5 Prime telefonu alalı 3 gün oldu. Batarya su gibi gidiyor. MIUI 8.1.2.0 Global Kararlı sürümü var.

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli açık kaldı diyebilirim ama ekran parlaklığını da kısık kullandım

Oyla:

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Hocam şöyle anlatayım Mi 5 kullanıcısıyım. Sekiz saate yakın telefonla uğraştım ve batarya tamamen bitti. Sizin iki buçuk saat gibi bir sürede %20 şarjınızın gitmesinin normal olduğunu düşünüyorum.

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Ben bu telefonu alırken "1 gün rahatlıkla gider" dedikleri için aldım ballandıra ballandıra anlattılar. Aldım ama yok şu gibi gidiyor, tasarruf modu açınca bildirim gelmez. 3 gün oldu bezdirdi yani

Oyla:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Ben bu telefonu alırken "1 gün rahatlıkla gider" dedikleri için aldım ballandıra ballandıra anlattılar. Aldım ama yok şu gibi gidiyor, tasarruf modu açınca bildirim gelmez. 3 gün oldu bezdirdi yani
1 gün rahatlıkla gider dedikleri normal kullanımda (ornek:6 saat ekran açık 18 saat bekleme) Tepe modeller arasındaki en iyi pil performanslarından birine sahip telefon.Ama siz 24 saat kullanım sunan telefon biliyorsanız söyleyin ona gecelim

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Bakın tasarruf modunu açınca hiçbir uygulamadan bildirim gelmeyince ne anladım ben telefondan 3310 dan farkı kalır mı Telefon güzel Allah var ama pil performansı, geri tuşunun bir çalışıp bir çalışmaması, bildirimlerin gelmemesi beni bezdirdi. Ben iş hayatında biriyim ve çoğu zaman telefonla ilgilenen telefonla işi olan biriyim Benim için pil, hız ve stabil çalışması en önemli faktörler Ve hayal kırıklığına uğradım Bu yüzden iade etmek zorunda kalacağım

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
1 gün rahatlıkla gider dedikleri normal kullanımda (ornek:6 saat ekran açık 18 saat bekleme) Tepe modeller arasındaki en iyi pil performanslarından birine sahip telefon.Ama siz 24 saat kullanım sunan telefon biliyorsanız söyleyin ona gecelim
clap~~haha--

Oyla:

egursu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ers
Cihazım
Redmi Pro
Konular
3
Hattınız 3g mi 4.5g mi. 3g olanlarda batarya drain problemi oluyor. Hattınızı 4.5g ye gecirin ve 4.5g kullanımı aktif edin. Birde Global Stable romu mutlaka kurun.

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
4.5G ile kullanabiliyorum telefonu onda problem yok ama 4.5G yi açarsam daha fazla şarj gider, 8.1.2.0 Global Kararlı sürümü kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt