Sohbet 2. El mi 6 alacağım kararsızım yardım lütfen

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
hocam mi5s kullanıyorum hiç stabil değil mi5s plusında kamerasında sıkıntısı vardı galiba.biraz bekleyin telefon fiyatlar düşmesini bekleyin ben mi5si 1200 almıştım suan 2100lerde geziyor
Bu vakitte hiçbir elektronik ürün arac vs alinmaz biliyorum ama kendi telefonum ömrünü doldurdu gibi o yuzden acele ediyorum 1450ye sorunsuz mi5s plus buldum diyebilirim ama kamera sorunlarini sizden duyuyorum

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Bu vakitte hiçbir elektronik ürün arac vs alinmaz biliyorum ama kendi telefonum ömrünü doldurdu gibi o yuzden acele ediyorum 1450ye sorunsuz mi5s plus buldum diyebilirim ama kamera sorunlarini sizden duyuyorum
hocam bazı yerlerde okumuştum odaklama ve renk kaçırma sorunu varmış ama kronik değil :)

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
hocam bazı yerlerde okumuştum odaklama ve renk kaçırma sorunu varmış ama kronik değil :)
Şuan önümde 3secenek var bakalım bu hafta içinde belli olur artık şu mi4u değiştirmenin zamanı geldi hocam :)

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
evet hocam zamanı gelmiş :)) şimdiden hayırlı olsun :) gelişmeleri aktarırsanız seviniriz :)
Valla cok oyun oynayan biri olmasam hâlâ iş gören bir cihaz ama hafizasi az ve guncel oyunlarda takilmalar yasatiyor. Büyük ihtimal mi5s plus alacam ama mi5pro da olabilir gelismeleri aktarırım iyi günler :)

Üst Alt