Sohbet 2. El mi 6 alacağım kararsızım yardım lütfen

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Herkese merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır mi 6 almayı düşünüyorum ama sıfır olanların fiyatı bütçemi aşıyor maalesef ( öğrenciyim :D ). İnternette 2.el olanlarına bakarken bir ilan dikkatimi çekti normalden daha düşük ama seramik model 128gblik neyse wpden görüştük falan fotolarini da attı. ürün baya temiz duruyor nerdeyse sıfır ayarında sadece arka kapakta ufak tefek cizik var dedi onlar da fotolarda görünmüyor bile. Cihazın ucuz olmasının sebebiyse parmak izi okuyucusu çalışmıyormuş tuş işlevini görüyor ama parmak izi okuyucusu çalışmıyor 2+1 garantisi yapılmış ve hâlâ 2.5 yıl civari garantisi de var kendisi 2.sahibi ve aldiginda böyle olduğunu söyledi ekrani veya arka camı zamaninda degismis olabilir dedi. Sizce bu ürünü almali miyim fiyati gayet uygun tam elimdeki bütçe yani cihazı görüşerek alacagim zaten ama sonradan problem cikar mi supheliyim, yorumlarınızı bekliyorum yazim yanlislarim icin özür dilerim :D

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
valla hocam cok dikkat etmeniz lazım..ben olsam xiaomiden anlayan bir telefoncuya götürüp içine filan baktırrıdım batarya orijinalmi flan diye vs vs. önerimde alırken lütfen ayarlardan test yapmayı unutmayın

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hocam cok dikkat etmeniz lazım..ben olsam xiaomiden anlayan bir telefoncuya götürüp içine filan baktırrıdım batarya orijinalmi flan diye vs vs. önerimde alırken lütfen ayarlardan test yapmayı unutmayın
Hızlı cevabiniz için teşekkürler hocam. Fotoğraflarda ürün sıfır gibi duruyor ama beni şüpheye sokan şey fiyati ve kisa surede 2 el degistirmesi buyurun fotoğrafları da ekleyeyim:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
telefon yamukmu bana mı öyle geldi? belki donanımsal bir sorunu var yoksa kimse mi6 gibi bir cıhaz bu kadar sık değişmesi garip geldi bana

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
telefon yamukmu bana mı öyle geldi? belki donanımsal bir sorunu var yoksa kimse mi6 gibi bir cıhaz bu kadar sık değişmesi garip geldi bana
Şimdi siz söyleyince benim de gözüme yamuk geldi :D ama alırken ben veya en kötü ihtimalle bu cihazlara ilgisi ve bilgisi olan bir tanıdığım gidecek ve yamuklugu ve dış kasadaki herhangi bir hatayı goruruz diye düşünüyorum

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
Şimdi siz söyleyince benim de gözüme yamuk geldi :D ama alırken ben veya en kötü ihtimalle bu cihazlara ilgisi ve bilgisi olan bir tanıdığım gidecek ve yamuklugu ve dış kasadaki herhangi bir hatayı goruruz diye düşünüyorum
haklısın hocam belli olur elden alırkende dikkat edin miui hesapından çıkmış olsun.birde ayalardan test yapmayı unutmayın iyi bir telefoncuya gidip içini açtırın orijinalmi diye baktırın(xiaomi desteği veren telefoncuya giderseniz daha iyi ollur)

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
haklısın hocam belli olur elden alırkende dikkat edin miui hesapından çıkmış olsun.birde ayalardan test yapmayı unutmayın iyi bir telefoncuya gidip içini açtırın orijinalmi diye baktırın(xiaomi desteği veren telefoncuya giderseniz daha iyi ollur)
Yanlış anlaşılmasın ama sahibi biraz yaşlı biri :D ve İstanbul'da. Adamı ordan oraya sürükleyip vazgeçirmek istemiyorum eğer başka sorunu yoksa elden kaçırmış olmak istemem. Kafamı karıştıran diğer bir konu neden kisa sure once alip tekrar sattigini sorunca çok sık telefon degistirdigini söyledi. İlginç :?

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Yanlış anlaşılmasın ama sahibi biraz yaşlı biri :D ve İstanbul'da. Adamı ordan oraya sürükleyip vazgeçirmek istemiyorum eğer başka sorunu yoksa elden kaçırmış olmak istemem. Kafamı karıştıran diğer bir konu neden kisa sure once alip tekrar sattigini sorunca çok sık telefon degistirdigini söyledi. İlginç :?
Bence bunun yerine daha temiz bir mi 6 alın.
Seramik olmasını mı istiyorsunuz?

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
hocam biraz yaşlı ise ona yaraman snapdragon 835 işlemcisi :)) ayrıca haklısınız yaşlı ama sizde bir miktar para ödüyorsunuz yani batarya orijinal çıkmaz kamera dandik çıkar mikrofon,hoparlör çakmadır? en ufak şeyi değerlendirin hocam

Kullanıcı Adım

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi6
Konular
1
Bence hiç böyle risklere girmeyin. Madem garantisi var bugüne kadar niye yaptırmamış telefonu? Yaptırıp daha yüksek fiyata satabilirdi.
Redmi Note 5 alın bütçeniz yeterli değil ise en azından kafanız rahat olur.

Üst Alt