Boşuna sağla solla limitlerle uğraşmayın hocam. Ben de mi a2 lite kullanıyorum. Android pie nin ilk güncelemesi geldiğinde sıkıntı yoktu pubg indirip oynadım. Sonra bir güncelleme daha geldi (performans ve kararlılık) ve o güncelleme den sonra 1 GB nin üstünde dosya indirmiyor ya da indirse dahi kurmuyor tekrar baştan başlatıyor. Ayrıca ben androidin jeally bean sürümünden beri tüm sürümleri kullanmış biriyim en berbat sürümü bu bence. Bir uygulamayı arka plana aldığınızda uygulamada açtığınız işlem sıfırlanıyor(pil optimizasyonu ile alakalı değil denedim çünkü) örneğin n11 den alışveriş yapıcam mobil ödeme şifresi geliyor, n11 i arka plana alıp mesajlara geçince n11 deki işlem başa dönüyor sanki mobil ödeme sayfasına hiç geçmemişim gibi. Bu arada wifiden indirince de aynı sorunla karşılaşıyorsunuz, indirmiyor ya yarıda kalıyor ya da %99 a geldiğiniz de baştan başlatıyor. Ben sorunu şu şekilde aştım; internetten pubg nin yükleme dosyasını buldum ve onu kurup pubg üzerinden indirme yaptım. Yani anlayacağınız bu limitle kısıtlama ile alakalı bir sorun değil bu tamamen android pie yazılımı ile alakalı