19 Mayıs

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Futbolun bir OYUN olduğunu unuttuk..
Kazanmakta var kaybetmekte. Bende o logodan hiç rahatsız olmadım. Sekiz yılda bir şampiyon oluyorlar zaten bırakın kalsın logo. :)
Bende fanatik bir Fenerbahçeliyim. Rahatsız olacaksak bu sene Trabzonda ve diğer şehirlerde yaşanan çirkin olaylardan rahatsız olmalıyız. Trabzonu ornek verdim çünkü sıklıkla orda oluyor ve ilk aklımıza Trabzon geliyor. Ve bu tur olayları engelleyecek cezalar veremiyoruz asil mesele. Klube ceza vereceğine o olayları çıkarana para cezasını ver bak bakalım başka biri aynı şeyi tekrar ediyor mu. Ömrü hayatı borç ödemekle geçecek ki ya da içerde, aklı başına gelsin.
Sonra stadyumlar niye boş? Tabi bos olur kavga izlemeye mi gidelim? Küfür dinlemeye mi? Ulke olarak degistirmemiz gereken çok şey var. Neyse çok uzattim. :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Futbolun bir OYUN olduğunu unuttuk..
Kazanmakta var kaybetmekte. Bende o logodan hiç rahatsız olmadım. Sekiz yılda bir şampiyon oluyorlar zaten bırakın kalsın logo. :)
Bende fanatik bir Fenerbahçeliyim. Rahatsız olacaksak bu sene Trabzonda ve diğer şehirlerde yaşanan çirkin olaylardan rahatsız olmalıyız. Trabzonu ornek verdim çünkü sıklıkla orda oluyor ve ilk aklımıza Trabzon geliyor. Ve bu tur olayları engelleyecek cezalar veremiyoruz asil mesele. Klube ceza vereceğine o olayları çıkarana para cezasını ver bak bakalım başka biri aynı şeyi tekrar ediyor mu. Ömrü hayatı borç ödemekle geçecek ki ya da içerde, aklı başına gelsin.
Sonra stadyumlar niye boş? Tabi bos olur kavga izlemeye mi gidelim? Küfür dinlemeye mi? Ulke olarak degistirmemiz gereken çok şey var. Neyse çok uzattim. :)
Evet en fazla Trabzon da oluyor ve ben bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak size sormak istiyorum acaba neden Trabzon diye düşündünüz mü?

DayirOglu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Redmi 3S
Meslek
Öğretmen
Konular
38
Düşündüm ve dedim ki elbette bizimde hatalarımız yanlışlarımız var dır ama Zenex acaba siz hiç düşündünüz mü? Bu soruları sordunuz mu kendinize?

Her sene şampiyonluk hedefi ile başlayıp küme dusmemeye oynuyoruz neden?
Trabzon şehrinin o harcanan parasına yazık değil mi?
Gelenden 4 gidenden 7 yedik olsun oyun bu olur da bu nasıl yönetim ve bu nasıl futbolcu?
Hakemi dovuyoruz neden?
Hakemi doveni kahraman gibi karsiladik acaba sacmâladik mi?
Oyunda kaybettik diye silahla ateş ettik futbol bu mu?
Senelerdir aynı seyleri yapıyoruz neden?
Hakkımız yendi de ondan diyeceksin ama yıllar öncede aynı şeyler kafası kırılan futbolcular,dayak yiyen t. direktörler, ölenler oldu neden?
Hiç bir FB li formali ya da Rizeli ya da Gs, Trabzona gelemez diyoruz neden? Hayırdır biz kim oluyoruz ?
Onu da geçtim bir Trabzonsporlu futbolcu sokağa çıkamıyor neden?
Plakaya taparcasina simgelestiriyoruz ama basit bir alfabetik sıralama değil mi bu ne yapıyoruz?
Dolmuş ücretlerini protesto eden üni. öğrencilerini pkklı diye dövdük. Çok mu sacmaladık?
Böyle yaparak insanları Trabzon şehrinden soğutmuyor muyuz?
Spordan, oyundan anladığımız bu mu?
Basit bir manada bir logo koymuşuz şu foruma ona bile itiraz ediyoruz. Neden?

vs. vs.. bunu gibi onlarca yazarımda tartışmanın yeri bura değil. Muhtemmelen cevapta verirsiniz ama ne olursa olsun artık cevap yazmayacağım hocam. Ben Trabzon şehrini seviyorum ve her sene gidiyorum. Ama böyle yaparak insanları soğutmayın şehirden. Siz yaptınız demiyorum tabiki ya da bütün bu olanları tüm Trabzona yüklemiyorum ama bunu siz, Trabzon, çözmeli. O hakemi döveni kahraman ilan etmek yerine cezasını vermeli. O telleri kopartan sahaya koltuk fırlatana maddi tazminat davası açmalı cezayı kesmeli, ömür boyu stattan men etmeli ki bir şeyler çözülsün.Yoksa yeni stadyumunuzda da aynı şeyler olacaktır. İyi forumlar. :)

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Düşündüm ve dedim ki elbette bizimde hatalarımız yanlışlarımız var dır ama Zenex acaba siz hiç düşündünüz mü? Bu soruları sordunuz mu kendinize?

Her sene şampiyonluk hedefi ile başlayıp küme dusmemeye oynuyoruz neden?
Trabzon şehrinin o harcanan parasına yazık değil mi?
Gelenden 4 gidenden 7 yedik olsun oyun bu olur da bu nasıl yönetim ve bu nasıl futbolcu?
Hakemi dovuyoruz neden?
Hakemi doveni kahraman gibi karsiladik acaba sacmâladik mi?
Oyunda kaybettik diye silahla ateş ettik futbol bu mu?
Senelerdir aynı seyleri yapıyoruz neden?
Hakkımız yendi de ondan diyeceksin ama yıllar öncede aynı şeyler kafası kırılan futbolcular,dayak yiyen t. direktörler, ölenler oldu neden?
Hiç bir FB li formali ya da Rizeli ya da Gs, Trabzona gelemez diyoruz neden? Hayırdır biz kim oluyoruz ?
Onu da geçtim bir Trabzonsporlu futbolcu sokağa çıkamıyor neden?
Plakaya taparcasina simgelestiriyoruz ama basit bir alfabetik sıralama değil mi bu ne yapıyoruz?
Dolmuş ücretlerini protesto eden üni. öğrencilerini pkklı diye dövdük. Çok mu sacmaladık?
Böyle yaparak insanları Trabzon şehrinden soğutmuyor muyuz?
Spordan, oyundan anladığımız bu mu?
Basit bir manada bir logo koymuşuz şu foruma ona bile itiraz ediyoruz. Neden?

vs. vs.. bunu gibi onlarca yazarımda tartışmanın yeri bura değil. Muhtemmelen cevapta verirsiniz ama ne olursa olsun artık cevap yazmayacağım hocam. Ben Trabzon şehrini seviyorum ve her sene gidiyorum. Ama böyle yaparak insanları soğutmayın şehirden. Siz yaptınız demiyorum tabiki ya da bütün bu olanları tüm Trabzona yüklemiyorum ama bunu siz, Trabzon, çözmeli. O hakemi döveni kahraman ilan etmek yerine cezasını vermeli. O telleri kopartan sahaya koltuk fırlatana maddi tazminat davası açmalı cezayı kesmeli, ömür boyu stattan men etmeli ki bir şeyler çözülsün.Yoksa yeni stadyumunuzda da aynı şeyler olacaktır. İyi forumlar. :)
Hocam bu soruların hepsinin nedeni birinci sorunuzun cevabında gizli ''Her sene şampiyonluk hedefi ile başlayıp küme dusmemeye oynuyoruz neden?'' ve cevabı sizde biliyorsunuz bu hakemler işini doğru yapmadıkça futbol aranmaz bu ülkede eee tabi ne diyelim şike yapan birini bile içeri atıp suçsuz bulan bir ülkeyiz ki bundan sonra denilecek birşey kalmıyor. Trabzon zaten Trabzonspor sevdalısıyken 2011 sezonunda hevesini kursağında bırakarak Trabzon halkının olanlara neden olan yönetimde aramalıyız cevabımızı.

Saygılarımla...

Son düzenleme:
Üst Alt