19 Mayıs

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
Beşiktaş'ın şampiyanluğuna logoda yer veren sitemizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda herhangi bir logo değişimi yapmaması ya da en azından bir Türk Bayrağı ya da Atatürk resmi ile günü kutlamaması pek doğru olmamış.Acaba yöneticilerimiz geç olmadan konuya el atabilirler mi?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Buna ek olarak forumun tamamı beşiktaşlı değilken o logonun sayfanın en üstünde durması rahatsız edici bir durum, belirtmek isterim.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar buna o kadar düz bakmayın. Şampiyon Fenerbahçe olsaydı onun logosu olurdu, GS olsaydı onunki. Bundan rahatsız olacak bir durum yok. Ayrıca burası BJK forumu değil ki herkes BJK'li olsun. Ben bir FB'li olarak hiçbir rahatsızlık duymadım.
19 Mayıs hususunda haklısınız. Ancak bu konuyla ilgilenen arkadaşımız iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenememiş olabilir.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
sampiyon olan takima gore logo degisimi olabilir gayet mantikli

19 mayis icin loga degisimi de hos hocam yalniz logoyu begenmedim siz de yok artik diyebilirsiniz.sadece turk bayragi olsun veya ataturkun duzgun bir silüeti olsun su hali ile bakinca canim sikiliyo yere bakan bi ataturk silüeti hic hos degil 40 yil dusunsem boyle birsey koymam aklima gelmez

altanis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Mi Note 2
Meslek
Eğitimci
Konular
30
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence güzel olmuş,teşekkürler.Nihayetinde önemli olan bu anlamlı güne simgesel de olsa bir gönderide bulunmak.Teşekkürler.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

19 mayis icin loga degisimi de hos hocam yalniz logoyu begenmedim siz de yok artik diyebilirsiniz.sadece turk bayragi olsun veya ataturkun duzgun bir silüeti olsun su hali ile bakinca canim sikiliyo yere bakan bi ataturk silüeti hic hos degil 40 yil dusunsem boyle birsey koymam aklima gelmez

Hocam Atatürk olmadan bir logo yapmak istemedim... Ülkemizin durumu malum, bu durumda da her ne kadar adı bayram olsa da mutlu ve sevinçli bir Atatürk eklemek pek uygun gelmedi maalesef :(

bora01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Bora
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
4

hergün onlarca şehit veriyoruz hocam asıl tutup da gülen bir atatürk katmak hoş olmaz

Beyzakbg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beyza Nur
Cihazım
Mi5
Konular
7
Besiktas logosundan neden rahatsiz olundu anlayamadim, fenerbahce sampiyon olsaydi sahsen ben rahatsiz olmazdim orda o logonun bulunmasindan bu kadar tepkili olmak hic hos degil, bugunun logosu olarakta Ataturkun siuleti ve sanli bayragimizin olmasi gayet hos yere bakan bir Ataturkse gayet manidar ve anlamli bana kalirsa..

gnys

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
samsun
Cihazım
redmi not 9 pro
Konular
46
Arkadaşlar buna o kadar düz bakmayın. Şampiyon Fenerbahçe olsaydı onun logosu olurdu, GS olsaydı onunki. Bundan rahatsız olacak bir durum yok. Ayrıca burası BJK forumu değil ki herkes BJK'li olsun. Ben bir FB'li olarak hiçbir rahatsızlık duymadım.
19 Mayıs hususunda haklısınız. Ancak bu konuyla ilgilenen arkadaşımız iş yoğunluğu nedeniyle ilgilenememiş olabilir.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Hocam bir FB li olarak saygıyla sizleri takip ediyorum....
Dar ağacına kadar FB.....

Redmi Note 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt