- Adım
- ...
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 27
Bulup denicem hocam saolun.
Rica ederim.
Bulup denicem hocam saolun.
Bu onun üst sürümü gibi bir şey zaten, aynı geliştirici.Hemen her sürümü denedim , Mi6 için en iyisi alexey geliştiricisisinin MGC_MI6_Daredevil.apk sürümü gibi geldi bana , yenileri kuruyorum bakıyorum bunun gibi değil , tekrar bunu kuruyorum
Apk da sıkıntı mı var ? 2 tarayıcıdan indirdim ikisinde de sıkıntı çıktı.Bu onun üst sürümü gibi bir şey zaten, aynı geliştirici.
Başka gcam yüklü değil değil mi? Yüklü ise onu silmeniz gerekiyor. O sebeple hata veriyor olabilir.Apk da sıkıntı mı var ? 2 tarayıcıdan indirdim ikisinde de sıkıntı çıktı.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Değil hayır, başka apk denedim yüklendi bunda sorun var gibi.Başka gcam yüklü değil değil mi? Yüklü ise onu silmeniz gerekiyor. O sebeple hata veriyor olabilir.
Kendim kullanıyorum, herhangi bir sıkıntı yok. Bilgisayardan indirip telefonunuza öyle atın.Değil hayır, başka apk denedim yüklendi bunda sorun var gibi.
Başka apkda yapımcısı farklıysa eğer farklı paket ismi ile yüklenebilir ama aynı paket isminden iki tane varsa eski versiyonu yeni üzerine yükleyemezsiniz. Başka problem de olabilir ama bana sorun bu gibi geldiDeğil hayır, başka apk denedim yüklendi bunda sorun var gibi.