Aynı hatayı bende aldım. Yüklenmedi.Aynen ben de yüklemesi bu hatadan dolayı
Bende aynı hatayı alıyorum yüklenmiyor düzgün çalışan bir gcam bulamadım hepsinde bir sorun mutlaka çıkıyor. Mi6 telefonum.Gcam 7 versiyonunu yüklerken böyle bir hata alıyorumResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Verdiğim linktekini kullanın. Mi6 da bütün özellikleri gayet düzgün çalışıyor...Bende aynı hatayı alıyorum yüklenmiyor düzgün çalışan bir gcam bulamadım hepsinde bir sorun mutlaka çıkıyor. Mi6 telefonum.
Hocam çok saol denedim çok güzel ama portre modunda ayrı klasör oluşturuyor ayarlarda düzeltemedim varmı bir çaresiVerdiğim linktekini kullanın. Mi6 da bütün özellikleri gayet düzgün çalışıyor...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam çok teşekkür ederim iyi çalışıyor fakat portre modunda ayrı klasör oluşturuyor bir çözümü varmı acabaVerdiğim linktekini kullanın. Mi6 da bütün özellikleri gayet düzgün çalışıyor...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Maalesef...Hocam çok saol denedim çok güzel ama portre modunda ayrı klasör oluşturuyor ayarlarda düzeltemedim varmı bir çaresi
Hocam çok teşekkür ederim iyi çalışıyor fakat portre modunda ayrı klasör oluşturuyor bir çözümü varmı acabaResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok teşekkür ederim kullanıyorum bakalım inşallah güncelleme ile çözülür..Maalesef...
Henüz test aşamasında olduğu için ayarlarda öyle bir seçenek yok ama fotoğraf çekimi 7.0 ve 7.2 sürümlerine göre daha canlı ve net. Üstelik diğerlerinde olmayan yavaş çekim video 1080p 120 fps özelliği mevcut.
Bu sebeplerden ayrı klasör oluşturması benim için problem teşkil etmiyor.
Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
6.1 sürümü mü daha iyi 7.3 mü sizce?Maalesef...
Henüz test aşamasında olduğu için ayarlarda öyle bir seçenek yok ama fotoğraf çekimi 7.0 ve 7.2 sürümlerine göre daha canlı ve net. Üstelik diğerlerinde olmayan yavaş çekim video 1080p 120 fps özelliği mevcut.
Bu sebeplerden ayrı klasör oluşturması benim için problem teşkil etmiyor.
6.1 sürümü hiç kullanmadım ama bu sürüm 7.0 ve 7.2 sürümlerinden daha kaliteli işler çıkarıyor. Bu kesin.6.1 sürümü mü daha iyi 7.3 mü sizce?
Hocam ben çalıştıramadım nedense. Açılıyor fotoğraf çekmek isteyince kapanıyor. Magisk modülleri yüklü. Diğer kamera sürümleri çalışıyor. Sizin verdiğiniz apk çalışmadı.6.1 sürümü hiç kullanmadım ama bu sürüm 7.0 ve 7.2 sürümlerinden daha kaliteli işler çıkarıyor. Bu kesin.