Sadece insan çektiğinizde bulanıklaştırır hocamArka kamerada portre modu çalışmıyor arkadaşlar normal çekim yapıyor arka plan bulanıklaşmıyor ne yapmam gerekir
Evet hocam manuel odak çalışmıyor. Manuel odak yerine otomatik odağı kullanmanız gerek yani videoyu başlattıktan sonra ekrana dokunmayın.beyler ben bu modu 60 fps için indirdim lakin şöyle bir durum oluştu,;
video çekerken normal otomatik odağı çalışıyor fakat, bir yere odakladığımda o odakta kilitleniyor kamerayı başka yere çevirdiğimde tekrar odaklamıyor
Ana sayfada ki her zaman en günceli. Günceli geldi mi eski sürümü kaldırıyorum. Verdiğim tarihten takip edebilirsiniz.Arkadaşlar ana sayfadaki en günceli mi yoksa daha günceli çıktı mı
peki hocam bu 60 fps los stereo eklentisi nedir 1 mbEvet hocam manuel odak çalışmıyor. Manuel odak yerine otomatik odağı kullanmanız gerek yani videoyu başlattıktan sonra ekrana dokunmayın.
Bence bilmiyorsanız pek kurcalamayın. Geliştirici bilgisine göre zaten hazır bir şekilde ayarlayıp veriyor.pixel awb kapalı geliyor, onu açmamız bir şey fark eder mi?