- Adım
- batuhan
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 16
normal kurdum ve sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim yardımların içinNormal apk olarak hocam twrp görmez zaten
normal kurdum ve sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim yardımların içinNormal apk olarak hocam twrp görmez zaten
Hocam çünkü mi6 için buMi 8 beta uygulama aciliyor kapaniyor eski surum google kamera aciliyordu bu neden acilmadi acaba cozemedim
Denemek icin indirdim mi8 betaya denemek isteyen olursa diye yazdimHocam çünkü mi6 için bu
Konuyu okudunuz mu? Bu sürümde aradığınız özellik var neden indirip bunu kullanmıyorsunuz?Arkadaşlar kullandığım GCAM sürümü sorunsuz herşey çalışıyor ama şöyle bir durum var. Portre fotoğraf çektiğimde ayrı ayrı klasörler oluşturuyor. Bazı sürümlerde var ama benim kullandığım sürümde ayarlarda save to DCIM ayarı yok. Başka bir yöntemi var mıdır?
O sürüm çok eski, güncelleyip bunu kullanmanızı tavsiye ederim.arkadaslar miui 9.2.2.0 globalae gcam yuklemem mumkun mu? bu konudaki butun magisk modullerini ve apklari denedim basarili olamadim, yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Farklı bir ayar kullanıyorsanız veya ayarlarda oynadıysanız kendi ayarlarına getirin. Benimkinde herhangi bir sıkıntı yok.Beyler böyle akşam fotoğraflarında aşırı parlama oluyor neden acaba
Kamerayı temizleyin toz felan olunca da böyle çekiyorBeyler böyle akşam fotoğraflarında aşırı parlama oluyor neden acaba