Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
Kaliteyi arttırmak için öyle çekiyor. Gece görüşünde yuvarlak dolana kadar beklemek zorundasınız. Gündüz çekimlerinde üst taraftan hdr'ı kapatarak çekimi hızlandırabilirsiniz.
Hdr kapattım durum yine ama kaliteli çekmek için ağırlaşıyorsa yapacak bişey yok galiba fotoğraflardan memnunum çünkü teşekkür ederim

alem2727

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alem
Cihazım
Xiaomi mi max 2
Konular
57
Mi max 2 için bir çalışma yokmu yeni bir google camera

alperenbahar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alperen
Cihazım
gm discovery
Konular
1
İki modülü de kurdum, stok kameradan çok farkettiriyor hdr+. Ön kamerada portre modu, gece çekimi çok iyi, sadece karanlıkta ön kamerada renkli noktalar belirebiliyor daha önce karşılaşan oldu mu? Birkaç ayarla oynadım ama düzeltemedim.
Not: Ayrıca en iyi performansı aydınlık ortamda normal hdr ya da hdr kapalı, karanlık ortamlarda night sight-hdr+ ile aldım. Stok kamera arka kamera portre ile gcam çok fark yok gibi, fakat gcam ön kamera bence gece- gündüz hdr-portre her şekilde daha iyi geldi bana.

Son düzenleme:

makrofaj33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan Mehme
Cihazım
MI6
Konular
9
Abi yazı çok uzun ve bir çok dosya var ben daha bu gün girdim bu gcam işlerine, hangisini indirmemi tavsiye edersin? Ve apk mı magiksle falan mı kuruluyor? Cihazım mi6, 10.2.1 global kararlı

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Abi yazı çok uzun ve bir çok dosya var ben daha bu gün girdim bu gcam işlerine, hangisini indirmemi tavsiye edersin? Ve apk mı magiksle falan mı kuruluyor? Cihazım mi6, 10.2.1 global kararlı
Modülü yazdığı gibi magisk üzerinden yükle sonra 6.1 apksını kur yeterli.

Redible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salim
Cihazım
LG D802
Konular
14
Dostlar nasıl kurucağımı tam olarak anlayamadım. Cihazım mi6 eu rom 9.1.17 sürümü yüklü cihazımda.

Konuda verilen "MGC_6.1.021_mi6_edition_v4.apk" dosyasını ve "60fps_miui_v3.9.zip" modülünü indirdim. Modülü magisk üzerinden yükledikten sonra apkyı kurdum. Başka yapmam, yüklemem gereken bir modül, apk dosyası var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modülü yazdığı gibi magisk üzerinden yükle sonra 6.1 apksını kur yeterli.

Kamera ayarları hazır bir şekilde mi kurulumda geliyor? Ben de fast.xml dosyası yoktu

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Dostlar nasıl kurucağımı tam olarak anlayamadım. Cihazım mi6 eu rom 9.1.17 sürümü yüklü cihazımda.

Konuda verilen "MGC_6.1.021_mi6_edition_v4.apk" dosyasını ve "60fps_miui_v3.9.zip" modülünü indirdim. Modülü magisk üzerinden yükledikten sonra apkyı kurdum. Başka yapmam, yüklemem gereken bir modül, apk dosyası var mı?

Kamera ayarları hazır bir şekilde mi kurulumda geliyor? Ben de fast.xml dosyası yoktu
Yazıyı okudunuz mu? Ayarlar hazır bir şekilde geliyor.

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17

Hocam anladığım kadarıyla camera2api açık değil (Google kamera açılmıyorsa)
Önce bunu ve 60fps_miui_v3.9 bunu indirin
İkisini magiskten kurun
Yeniden başlattıktan sonra apk'yı kurun
Ayarlar hazır bir şekilde geliyor direk kullanabilirsiniz
Not:Bunu yapmadan önce Google kamera ve 60fps_miui_v3.9 kaldırın yeniden başlattıktan sonra yapın

Redible

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salim
Cihazım
LG D802
Konular
14
Yazıyı okudunuz mu? Ayarlar hazır bir şekilde geliyor.

Okudum hocam. Hallettim teşekkürler. Fakat ön kameradan çekilen fotoğraflarda ayna özelliği kapanıyor bunu nasıl açabilirim?

Hocam anladığım kadarıyla camera2api açık değil (Google kamera açılmıyorsa)
Önce bunu ve 60fps_miui_v3.9 bunu indirin
İkisini magiskten kurun
Yeniden başlattıktan sonra apk'yı kurun
Ayarlar hazır bir şekilde geliyor direk kullanabilirsiniz
Not:Bunu yapmadan önce Google kamera ve 60fps_miui_v3.9 kaldırın yeniden başlattıktan sonra yapın
Teşekkür ettim hocam dediğiniz şekilde yaptım. Şu an tek sorunum ön kameradaki ayna özelliği

Üst Alt