Mi 6 miuipro 9.1.24Model ne?
Onuda denedim hocam 3.9 miui pro ve normal miui sonuç aynısıMiui pro için modüller farklı oluyordu artık onuda sundum.
Ayni problemi yaşıyorum hocam sadece bende var sanıyordumSon sürüm olan (28.02.2019) apk sını yükleyince All in one mode modülü yüklü ise kamera açılırken hata veriyordu. Modül silip girdim çalıştı. İlk sayfada paylaşılan sadece "60fps_miui_v3.9.zip" modülü kurulu halde uygulama çalışıyor.
Tek sorun portre modda çekilen fotoğrafları önizleme yaparken çıkan 2 resimin ortasında ki butona basınca uygulama çöküyor.
Ayni problemi yaşıyorum hocam sadece bende var sanıyordum
Dostum ben custom roma geçince ilk isim gcam oldu kurdum ilk iki gün sorunsuzdu sonra bu sorun olmaya başladı anlam veremedimYalnız değilsiniz..
Bu sorun bende hep vardı. Yeni birşey değil.
Hocam arka kamerada portre modu çalışıyor mu? Ön kamerada portre modunda iki resim oluyor, arka kamerada tek resim oluyor ve resmin arkası gayet net duruyor. yani portre modu işlevsel değil gibi. belki de ben çekmeyi bilmiyor olabilirim ya da ayarlar kısmından ayar mı gerekiyor? cevap için şimdiden teşekkür ederim.Miui pro için modüller farklı oluyordu artık onuda sundum.
İnsan çekmediğiniz sürece portre olmaz.Hocam arka kamerada portre modu çalışıyor mu? Ön kamerada portre modunda iki resim oluyor, arka kamerada tek resim oluyor ve resmin arkası gayet net duruyor. yani portre modu işlevsel değil gibi. belki de ben çekmeyi bilmiyor olabilirim ya da ayarlar kısmından ayar mı gerekiyor? cevap için şimdiden teşekkür ederim.
Custom romdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Hangisini kullanıyorsunuz? Bende mi room var sıkıntısız kullanıyorum.Dostum ben custom roma geçince ilk isim gcam oldu kurdum ilk iki gün sorunsuzdu sonra bu sorun olmaya başladı anlam veremedim