Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Güncellendi. Talimatları uygulayarak yeni versiyonu kurun.

lazski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Yazılım ve Donanım
Konular
1
Son sürüm olan (28.02.2019) apk sını yükleyince All in one mode modülü yüklü ise kamera açılırken hata veriyordu. Modül silip girdim çalıştı. İlk sayfada paylaşılan sadece "60fps_miui_v3.9.zip" modülü kurulu halde uygulama çalışıyor.

Tek sorun portre modda çekilen fotoğrafları önizleme yaparken çıkan 2 resimin ortasında ki butona basınca uygulama çöküyor.

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Son sürüm olan (28.02.2019) apk sını yükleyince All in one mode modülü yüklü ise kamera açılırken hata veriyordu. Modül silip girdim çalıştı. İlk sayfada paylaşılan sadece "60fps_miui_v3.9.zip" modülü kurulu halde uygulama çalışıyor.

Tek sorun portre modda çekilen fotoğrafları önizleme yaparken çıkan 2 resimin ortasında ki butona basınca uygulama çöküyor.
Ayni problemi yaşıyorum hocam sadece bende var sanıyordum

ahmtcn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
13
Yalnız değilsiniz.. :)

Bu sorun bende hep vardı. Yeni birşey değil.
Dostum ben custom roma geçince ilk isim gcam oldu kurdum ilk iki gün sorunsuzdu sonra bu sorun olmaya başladı anlam veremedim

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
Miui pro için modüller farklı oluyordu artık onuda sundum.
Hocam arka kamerada portre modu çalışıyor mu? Ön kamerada portre modunda iki resim oluyor, arka kamerada tek resim oluyor ve resmin arkası gayet net duruyor. yani portre modu işlevsel değil gibi. belki de ben çekmeyi bilmiyor olabilirim ya da ayarlar kısmından ayar mı gerekiyor? cevap için şimdiden teşekkür ederim.

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam arka kamerada portre modu çalışıyor mu? Ön kamerada portre modunda iki resim oluyor, arka kamerada tek resim oluyor ve resmin arkası gayet net duruyor. yani portre modu işlevsel değil gibi. belki de ben çekmeyi bilmiyor olabilirim ya da ayarlar kısmından ayar mı gerekiyor? cevap için şimdiden teşekkür ederim.
İnsan çekmediğiniz sürece portre olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum ben custom roma geçince ilk isim gcam oldu kurdum ilk iki gün sorunsuzdu sonra bu sorun olmaya başladı anlam veremedim
Custom romdan kaynaklanan bir sorun olabilir. Hangisini kullanıyorsunuz? Bende mi room var sıkıntısız kullanıyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt