- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mİ6
- Meslek
- Yazılım Geliştirme Uzmanı - Developer
- Konular
- 1
Mı Max 2 de pek iç açıcı sonuçlar alamadım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayarı seçtikten sonra ayarlar - quick settings'in gelişmişi - base - config'i auto yapın düzelecektir.Kaydedilmiş ayarları denemek istedim fakat hiçbirinde kamera görüntüsü gelmiyor simsiyah
Uygulama verileri ve ön belliği silip tekrar deneyin.Arkadaşlar bi sorunum var aslinda sorunsuz kullanıyordum ama bugun oldu neolduysa all in one yüklü bu arada. Gcam kullanıyorum sıkıntı yok foto çekiyorum ama sag alttan seri ikili foto cekince tıklayınca durduruldu hatasi veriyor mi6 cihaz
Denedim hocam ama olmadi yine çalışmada sıkıntı yok ama çektiğim fotoğrafa bakmak isteyince durduruldu diyorAyarı seçtikten sonra ayarlar - quick settings'in gelişmişi - base - config'i auto yapın düzelecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulama verileri ve ön belliği silip tekrar deneyin.
Önceden olmuyor demiştiniz belki yüklediğiniz başka bir şey yada sildiğiniz bir şey yüzünden yapıyor olabilir.Denedim hocam ama olmadi yine çalışmada sıkıntı yok ama çektiğim fotoğrafa bakmak isteyince durduruldu diyor
dostum hiç bişide yüklemedim ama gcam 5.3 kurunca sıkıntı olmuyor sadece bunda oluyor okadar apk denedim gcam ile alakalı hepsinde aynı problemÖnceden olmuyor demiştiniz belki yüklediğiniz başka bir şey yada sildiğiniz bir şey yüzünden yapıyor olabilir.
All in one'ın yanında diğer modülüde kurdunuz mu? Birde hangi miui sürümünü kullanıyorsunuz?dostum hiç bişide yüklemedim ama gcam 5.3 kurunca sıkıntı olmuyor sadece bunda oluyor okadar apk denedim gcam ile alakalı hepsinde aynı problem
Önceden olmuyor demiştiniz belki yüklediğiniz başka bir şey yada sildiğiniz bir şey yüzünden yapıyor olabilir.
All in one'ın yanında diğer modülüde kurdunuz mu? Birde hangi miui sürümünü kullanıyorsunuz?
yok hocam onu kurmadım ilk yüklediğimde çalışıyordu dediğim gibi mi6 miroom 9.1.24All in one'ın yanında diğer modülüde kurdunuz mu? Birde hangi miui sürümünü kullanıyorsunuz?