All in one modülünde ar sticker var ama maalesef odaklamıyor. Şimdilik onu yükleyebilirmiyiz herhangi bir bilgim yok.Hocam bide başka ar stickerlar yükleyebiliyormuyuz yine google play de playground yüklenmiyor
Normal kameradan kastınız hazır ayarlardan birini seçtinizde mi oluyor?böyle bir program olamaz. muhteşem bir yazılım. elinize sağlık. Destiny97 hocam hızlı ayarlar arası geçiş yapınca kamera sekmesinde görüntü gelmiyor. panaroma portre vb. sekmeler çalışıyor hatta AR bile çalışıyor ama kamera sekmesi çalışmamakta. Programı silip tekrar yükledim ve açılış değerlerinin hızlı ayarlara kaydettim. düz kamera kullanmak için o ayarı kullanacağım. şuanda başka yol bulamadım.
Yoo kullanabiliyorsunuz. Sadece tek bir ayar değişiyor.Aynen öyle hocam. Hızlı ayarları seçince sadece ana kameraya siyah ekran geliyor dediğiniz gibi config kısmını düzelince kamera geliyor. Demekki ayarlardan o kısmı değiştirmemek lazım. Fakat bu durumda verdiğiniz hızlı ayarları kullanamıyoruz. Başka Çözümü var mı bunun. Yada ayarları yavaş yavaş kendimiz mi oturatacağız.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aynen hocam o ayarları düzeltip tekrar kaydedip kullanayım. Efsane kamera olmuş. Xiaominin bu kamera yüklü satması lazım artık. İos kullanan bir abim bile bize yükleniyor mu dedi o kadar güzel yapmışlar.Yoo kullanabiliyorsunuz. Sadece tek bir ayar değişiyor.
Kesin birşey söylemek zor, siz hangisini seviyorsanız kullanabilirsiniz.Sizce bu hazır ayarlardan hangisi en iyisi
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi