Bende malesef paket ayrıştırılmasında hata var kodu verdi ️GÜNCELLENDİ!
İlginç mi 6 da hiç böyle birşey yaşamamıştım. Eğer şuanda gcam kullanabiliyorsanız oradaki kamera modlarından gece modunu seçeceksiniz. Orda fotoğrafı çektiğinizde yükleme ekranı gibi bir yuvarlak çıkacak, o dolana kadar telefonu hiç oynatmamanız gerekiyor.Merhaba ben MİU 10 global kullanıyorum. Cihazımı root ettin ve TWRP yükledim. Fakat sizin APK'larınız bende çalışmadı. Daha sonrasında öneriniz üzerine ALL IN ONE yükledim. Fakat, NİGHT SİGHT olayını çözemedim.
İlginç mi 6 da hiç böyle birşey yaşamamıştım. Eğer şuanda gcam kullanabiliyorsanız oradaki kamera modlarından gece modunu seçeceksiniz. Orda fotoğrafı çektiğinizde yükleme ekranı gibi bir yuvarlak çıkacak, o dolana kadar telefonu hiç oynatmamanız gerekiyor.
Yazıyı tam okudunuz mu? Çalışamazsa konudaki linkten magisk ile modülü yüklemeniz gerektiği yazıyor. Magisk ile modülü yüklediğiniz halde mi google camera böyle bir sıkıntı yapıyor?GCAM yukluyorum fakat, kamera uygulamasi calismiyor siyah ekranda kaliyor. Acaba bu neden kaynaklaniyor,pek cozemedim.