Soru 17ultra çin server kayıtlı kullanımı hakkında?

gunes59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güneş
Cihazım
17 ultra
Meslek
Elektronik
Konular
15
Bu cihazı alsam. Uzun süredir ey rom kullanıyorum ve devam ederim. PC ile güncellerim. Bunu problem olarak görmem asla. 14 ultra global server kayıtlı olarak kullanıyorum. 17 ultra Çin cihazında sıkıntı yaşarmıyım?

Lucas.Rintaro26

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Her zaman global cihazları tercih edin. Her hangi bir arıza durumunda aradaki fiyat farkı cebinizden çıkar.
17 Ultra Çin sürümlerde bootloader kilidi açılıyor mu hocam? Snapdragon açığı kapanmış güncel bir sürüm ile gelirse normal başvuru ile kilit açılabilir mi? Ya da ücretli açılıyor mu

H.kadioglu26

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
17 Ultra Çin sürümlerde bootloader kilidi açılıyor mu hocam? Snapdragon açığı kapanmış güncel bir sürüm ile gelirse normal başvuru ile kilit açılabilir mi? Ya da ücretli açılıyor mu
açılmıyor

gunes59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güneş
Cihazım
17 ultra
Meslek
Elektronik
Konular
15
Elemanın söylediği bootloader açık ve server kayıtlı olduğu. Bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önemli olan cihazın güncelleme işleminde ( eu rom ) sıkıntı yaşar mıyım. Bir de eskiden band 20 hikayesi vardı. O işler bitti galiba. Kullanım problem olmazsa pil farkı var anlaşılan. Gerisi aynı

Son düzenleme:

baran452426

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
Şubat ayı güvenlik güncellemesini gecmediyse bl açılıyor eğer geçtiyse yani guncellendiyse jtag yapılarak işlemciye müdahale ediyorlar sürüm düşürüyorlar yine açıyorlar arz talep varsa çözümde vardır hocam 😀

H.kadioglu26

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Şubat ayı güvenlik güncellemesini gecmediyse bl açılıyor eğer geçtiyse yani guncellendiyse jtag yapılarak işlemciye müdahale ediyorlar sürüm düşürüyorlar yine açıyorlar arz talep varsa çözümde vardır hocam 😀
işlemciye müdahale dediğiniz j-tag işlemidir. Tavsiye edilen bir yöntem değildir.

baran452426

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
90
işlemciye müdahale dediğiniz j-tag işlemidir. Tavsiye edilen bir yöntem değildir.
Jtag diye yazdım zaten hocam direnç işlemi gibi yapan düzgün yapsa aslında sorunsuz çalışıyor cihaz ama bizim ustalar yada ustayim diyenler sayesinde piyasa bozuk cihaz doldu 😀

Elemanın söylediği bootloader açık ve server kayıtlı olduğu. Bakacağım

Önemli olan cihazın güncelleme işleminde ( eu rom ) sıkıntı yaşar mıyım. Bir de eskiden band 20 hikayesi vardı. O işler bitti galiba. Kullanım problem olmazsa pil farkı var anlaşılan. Gerisi aynı
Hocam eu romda guncellersen sıkıntı yasamassiniz ancak çin rom yerine başka stock romları global romu yani kurunca şebeke gidiyor modem flashlayinca geri geliyor hocam bl kilidi açıksa arka kapağın kenarlarına bakın açılma izleri varmı cihazı sıfırlayın ve kameraları tek tek kontrol edin lenslerin hepsi çalışıyormu çalışıyorsa üzmez alın cihazı

Lucas.Rintaro26

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
25
Jtag yaptırmam hocam :)
İki hafta sonra bizim müdür Çin'e gidiyor. Ondan rica edeceğim. 17 Ultra Çin model aldırmayı düşüyorum. 45 bin lira görünüyor :)

Tek sıkıntı dediğin gibi Şubat yaması almamış sürümü nasıl bulacak :D