Rom 15 T Pro HyperOS 3

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
5
Hocam 500 tl ye kim açıyor özelden yazabilir misiniz
Hocam ben Doğu da çalışıyorum. Benim telefonuma yazılımsal kayıt yapıldı. Yazılımsal kayıt için zaten kilidi açmak, dpf pro ile rootlamak, eng romla da ımei işlemini halletmek gerekiyor. Yani işlemin bir ayağı olduğu için bana biraz ucuza geldi. Bunu belirtmeyi unutmuşum

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
Hocam ben Doğu da çalışıyorum. Benim telefonuma yazılımsal kayıt yapıldı. Yazılımsal kayıt için zaten kilidi açmak, dpf pro ile rootlamak, eng romla da ımei işlemini halletmek gerekiyor. Yani işlemin bir ayağı olduğu için bana biraz ucuza geldi. Bunu belirtmeyi unutmuşum
Cihazı ben kendim rootlasam eng ile kendim yapsam olur mu yani dpf pro ya gerek var mi

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Şuan 3.0.5.0 hos3 otadan yayınlanmış arkadaşlar bilginize.

Keen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
0
Akşam geldi 3.0.5.0 güncellemesi. Hızlıca yükledim ve Xiaomi mesaj uygulaması geldi. Global sürüm yüklüydü cihazda ve bölgeyi Hong Kong yapmıştım arama uygulaması Xiaominin kendi uygulaması olmuştu kayıt özelliği aktif şekilde. Güncelleme öncesi bölge Türkiye ydi güncelleme sonrası mi mesaj geldi. İlk izlenim olarak memnunum animasyon vb.gayet güzel. Şarj içinde hala %100 de duruyor 1 saate yakın zaman geçti. Hyperos 2de de 1 saate yakın 100 den düşmüyordu 1.5 günde 1 şarj ediyordum. Yaklaşık 8 saat civarı ekran süresiyle aod açık şekilde. Yalnız sisteme ait 50 küsür uygulamayı ya sildim yada dondurdum telefon bu şekilde daha rahat çalışıyor.

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
şuan itibariyle bl kilidi açmış bulunmaktayım sorunsuz açıldı bilgilerinize. fastboot yöntemi ile hos2'ye geçmiş bulunuyorum bir sorun yaşanmadı anti koruması veya imei silinmesi gibi

Son düzenleme:

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Bir fikri olan yardımcı olabilecek yok mu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar az önce güncelleme geldi bana da hyperos 3. Tabii dayanamayıp hemen indirdim ama cihaz yeniden başladığında recovery ekranını attı beni. Tekrardan kapatıp açtım yine aynı yere attı. Reboot dedim ama aynı ekrana attı sürekli. Kapama tuşu ile basılı tutarak kapatıp açtım bu sefer eski sürüm ile açıldı telefon.. güncelleme başarısız lütfen tekrar indirin diye bir mesaj geldi güncelleyicisinden. Telefonun kilidi açık. Sizce bunun sebebi nedir yardımcı olabilir misiniz?
Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleme:

Bibergolge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Lg g4
Konular
11
şuan itibariyle bl kilidi açmış bulunmaktayım sorunsuz açıldı bilgilerinize. fastboot yöntemi ile hos2'ye geçmiş bulunuyorum bir sorun yaşanmadı anti koruması veya imei silinmesi gibi
Hocam nasil açıyorsunuz bl kilidini ne zaman başvuru yapsam kota doldu diyor

RequiemKarqa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 13 pro
Meslek
Öğretmen
Konular
5

Cihazı ben kendim rootlasam eng ile kendim yapsam olur mu yani dpf pro ya gerek var mi
Yetkili hesaba ihtiyaç var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayırlı olsun güzel bir rom geliyor mu? 😂

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
23
Evet hocam forumda anlatımı mevcut , valla bakacağız hocam hos2 de çatır çatır herşey no problem şarj ilk günkü gibi yazılım ise akıyor

Üst Alt