Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçine kurt düşürmek istiyorum. Hyper os 3.0. 5 global de yağ gibi. Batarya da oturdu. Bunların dışında kamera performansi bariz artmış. Portre modunda nesneleri daha iyi ayırıyor
Merhaba hep samsung telefonlar kullanmış biri olarak ilk Xiaomi telefonumu 15T pro yurtdışı global cpid imei attırarak aldım google arama ve mesajları sevmediğim için xiaominin kendi uygulamaları için RUS romu kurmuşlar fakat şöyle bir problemim var cihazda Xiaomi HyperAI seçeneği yok menüde acaba Hyperos 3 ile gelir mi gelmezse bir sürü masraf yine kilit kapalı cihaz da tekrar rom atılacak falan
İçine kurt düşürmek istiyorum. Hyper os 3.0. 5 global de yağ gibi. Batarya da oturdu. Bunların dışında kamera performansi bariz artmış. Portre modunda nesneleri daha iyi ayırıyor
Hocam ben 15 taraftarıyım ama bakalım bi de baya şeyler değişmiş örnek çalışmalardan ayıklamam ve rom yapımına başlamam lazım bi de ücretli araçlar var onu kovalıyorum
Kıymetli forumdaşlar, bugün yurt dışı global sürüm 15T Pro aldım. Hiç hat takılmadı imei kayıt felan yapılmadı, Hyperos 3 güncellemesini yapsam sonraki günlerde imei kayıtta sorun olurmu? Telefonun içinde gelen sürüm ile mi devam edeyim kayıt yaptırana kadar. Bilgi sahibi arkadaşlar aydınlatırsa çok makbule geçer.
4+4 Sekiz ay kayıtsız son sürüm performanslı kullanmak istediğim için yazmıştım. Sizde haklısınız aslında, ama sorumun cevabı bu değil, bilgi sahibi bir arkadaş cevaplarsa böyle kullanmak isteyen diğer arkadaşlarda cevap olur aslında. Saygılar..
Hocam iyi geceler , ben kaçak aldım hos2 yüklüydü sonra beta testine üye oldum güncellendi bir sorun olmadı server kaydıyla kullanmıyorum çift sim geçen bootloader kilidi açtım ve hos3den hos2ye döndüm hala sorunum yok
4+4 Sekiz ay kayıtsız son sürüm performanslı kullanmak istediğim için yazmıştım. Sizde haklısınız aslında, ama sorumun cevabı bu değil, bilgi sahibi bir arkadaş cevaplarsa böyle kullanmak isteyen diğer arkadaşlarda cevap olur aslında. Saygılar..
Hocam iyi geceler , ben kaçak aldım hos2 yüklüydü sonra beta testine üye oldum güncellendi bir sorun olmadı server kaydıyla kullanmıyorum çift sim geçen bootloader kilidi açtım ve hos3den hos2ye döndüm hala sorunum yok
Hocam o sıkıntı olmaz ya bootloader kilidi açıksa downgrade yapılabilir rahatlikla mi flash üzerinden, yine hos2 ye dönülür atılır ama önemli olan bootloader kilidinin açık olması, birde imei atıldıktan ve atılmadan önce önemli partitionlarin hepsinin yedek alınması gerek bu en Garanti yol olabilecek arizalara karşı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hypeos 3.0 da sol altta klavye oku sorununu rootsuz nasıl çözeriz
Selamün aleyküm arkadaşlar bu rehberimizde Mi 13T Pro cihazımızın hayatı bölümlerini (partitions) yedeklemeyi öğreneceğiz, öncelikle bu rehber sadece corot kod adıyla bilinen mi 13t Pro içindir. Partitionslarin adresleri değişebileceği için diğer modellerde çalışmayabilir. Öncelikle herhangi...
forum.miuiturkiye.net
Partitions yedekleri nasıl alınır bu konuda anlatmıştım, twrpye gerek yok cihazin rootlu olmasi yeterli