- Adım
- Umut
- Cihazım
- Xiaomi 13 pro
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 5
4k 120 fps de ekran pir pir ediyor mu sizde de? Özellikle ışıklı ortamlarda
Hocam bende aynı romu kullanıyorum yapay zeka özelliği var mı siz de?Kilidi açtım ben şuan 2.0.204 Rus romu yüklü pil ömrü gayet iyi sabahtan beri yoğun kullandım da şuan 28 ve Google bloatwareleri yok MIUI çevirici ve mesajlar uygulaması yüklü gayet stabil bir rom tavsiye ederim kilit açıksa fastboot yöntemi ile yüklenebilir
Hayır hocam4k 120 fps de ekran pir pir ediyor mu sizde de? Özellikle ışıklı ortamlarda
Şuan yokmış hocam galeridekş şeyleri görünce var zannetim ama hyperai yokmuş kusura bakmayınHocam bende aynı romu kullanıyorum yapay zeka özelliği var mı siz de?
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende romu yükletirken olmadığını bilmiyordum heralde rusların dayatması ama ben EU roma geçeceğimHayır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan yokmış hocam galeridekş şeyleri görünce var zannetim ama hyperai yokmuş kusura bakmayın
Hocam gerçekten gerek var mı? Yıllarca kullandım eu romu ve elite romu. Artık çok da farkları yok. Gereksiz uygulamaları shziku ile kaldırma çıktıktan sonra pek mantıklı gelmiyorvalla hocam eliterom duyduysanız 15tpro klimt için 10 dolara rom yapacakmış onu bekliyorum. ama bende global roma döneceğim veya rus romu yayınlanmadı hala hos3 o zaman tekrar deneriz
Anladım hocam o zaman mantıklıHocam valla bilmiyorum ben içindeki özellikleri nasıl eklerim diye düşünüyorum yani adamın yaptığı romda normal toollarla img dosyası açılmıyor sırf test etmek için bile indiririm. Çünkü keybox spoof vb hepsini nasıl eklemişleer kaynağını bulmam lazım