15 günlük cihaz sarz olmuyor

Birtanws

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
selam herkeze hepsiburada dan 15 gün önce aldığım redmi pro cihazım sarz olmuyor sarz oluyor göstersede sarz geriye gidiyor ve suan kapandı cihaz global room atıcaklar ankarada servise verdim müdahale edemiyoruz xiaomi kilit koymus dedi basvuru yaptık msj gelicek dedi teline ama iki gün oldu daha basvuru msjı gelmedi kac gün sürüyor ki bu msjın gelmesi

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Öncelikle sakin ol kardeş,Kilit mesajı gelir ve telefonuna global rom yüklendikten sonra büyük ihtimalle sorunun hallolur.Başıma letv max telefonumda böyle bişey geldi.telefon arada şarja takmama ağmen hiç takmamış gibi davranıyordu telefonu kapatıp açınca düzeliyordu. Rom değiştirdim düzeldi. bir diğer konu da şu eğer telefonun şarj soketi veya şarj ederken kullandığın usb kablosu arızalı ise yine aynı şeyi yapar şarj eder gösterir ama şarj eksi yönde düşer.telaşlanma ve sabırla bekle rom yüklensin bi dene sorunun çözülmez ise başka kablo ve şarj makinası ile dene olmadı şarj soketini kontrol ettir.

Birtanws

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baska sarz cihazlarıylada denedim olmuyor du ilk olarak doğrulama msjı gelmesi gerekiyormus daha o gelmedi bide müdahale için msjı bekliyeceğiz daha :(

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
telaşlanmayın gelir normalde 2 günde geliyor.Aslında telefon açılıyorsa daha önceden onay alınmış bir mi hesabı ile de kilidi açabilirsiniz.30 Gün ara ile farklı telefonların kilitlerini açabiliyorsunuz mi hesabıyla.Eğer telefonunuz mi hesabını değiştirebilecek kadar açılabiliyorsa bunu da deneyebilirsiniz.

Birtanws

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
servis bi şekilde sarz etmiş teli mi hesabıma da girdiler ben verdim şifreyi onlara suan işte bana dedikleri onay mesajı gelmesi lazım onu bekliyeceksin dediler bende işte iki gün oldu onu bekliyorum msj geldikten sonra heralde global roomu yükleyecekler

Üst Alt