Sohbet 15.000 TL'ye Telefon

hidayet cevik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hidayet
Cihazım
mi max 2
Konular
2
15 bin TL'yi telefona verecek olan biri, aylık 150 bin TL civarında iş yapıyorsa, sorun yok, alabilir.

Yani bu en yüksek fiyatlı telefon fiyatını ortaya tekrar tekrar getirmek beni baydı açıkçası...
Aylığının 10 da biri fiyat biçmissin genelde aylığı ile aynı paraya telefon aliyorlar

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Arkadaşlar iphone x 1000$'dan satışa çıktığında da ''öf be 8 bin liraya telefon mu olur millet delirmiş'' diyenlere söylediğim gibi aynı şeyi söyleyeceğim; fiyatlar pahalı değil, ödediğimiz rakam değersiz. 383$'dan satışa çıkan mi note 3 cihazımı Nisan ayında 1500TL'ye aldım, şu an 2200TL bandında. Gelin dışarıdan bakalım şimdi olaya; 383$ olarak satın alan Jack, benim 1500TL'ye satın alma durumumu tabir-i caizse ''çılgınlık'' olarak nitelendirebilir. Cihazlar pahalı değil, iphone'da pahalı değil, başka şeyler konuşmalıyız ama konuşamıyoruz.

Son düzenleme:

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Arkadaşlar iphone x 1000$'dan satışa çıktığında da ''öf be 8 bin liraya telefon mu olur millet delirmiş'' diyenlere söylediğim gibi aynı şeyi söyleyeceğim; fiyatlar pahalı değil, ödediğimiz rakam değersiz. 383$'dan satışa çıkan mi note 3 cihazımı Nisan ayında 1500TL'ye aldım, şu an 2200TL bandında. Gelin dışarıdan bakalım şimdi olaya; 383$ olarak satın alan Jack, benim 1500TL'ye satın alma durumumu tabir-i caizse ''çılgınlık'' olabilir. Cihazlar pahalı değil, iphone'da pahalı değil, başka şeyler konuşmalıyız ama konuşamıyoruz.
Bende onu diyorumhandshake~~

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Aylığının 10 da biri fiyat biçmissin genelde aylığı ile aynı paraya telefon aliyorlar

15.000 TL aylık alanlar, bir aylık maaşını cep telefonuna veriyorsa, o da yanlış yapıyor demektir.

Yani herkes bütçesine göre edinim gerçekleştirmek durumundadır.

Hasılı; iki yanlış bir doğru etmez.

Ha bir de ! Gelişmiş cep telefonu kullanmakla bir şey elde edilemez. Gelişmiş cep telefonu kullanmamakla da bir şey kaybedilmez.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Ben buraya yazıyorum, 20 bin TL olsa bile insanlar almaya devam edecekler.
Arttırıyorum. 30 000 e dahi alan çok olur. Hatta kafelerde güneş gözlüğü ve cüzdanla birlikte masaya koyarken , etrafta kimler bakıyor diye süzenler de ehemmiyetle zuhur edecektir.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Şu şekilde bakmak lazım olaya kaç para olduğu önemli değil alıp almamakla alakalı 15K ise almayın neyiniz eksilir.Kızlara hava atmak için veya neyi ispatlamaya çalışıyorsun çok mu zenginsin ? aylık maaşın kaç para 1603 TL iyi b*k yemişsin. 15K alıp sarma dal içip içine kontör yüklemeyecek kişiler olduktan sonra. Bu söylemler boşuna. Bu arada olayın dolar kuru ile uzaktan yakından ilgisi yok 1 sene önce yuan kaç para idi şimdi kaç para.

Valla gider sonunda 3310 alırım genede hiç bir telefon cihazına 3K'dan fazla para vermem isterse giriş seviye cihazlar o kadar olsun umrumda değil. Almayın aldırmayın ayrıca 5400 TL mi 8 fiyatı var apple konu oluyor sadece sanki mi 8 fiyatı çok normal tüm satılan teknolojik ürünler fahiş fiyattta.

Asohom

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alican
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Şu şekilde bakmak lazım olaya kaç para olduğu önemli değil alıp almamakla alakalı 15K ise almayın neyiniz eksilir.Kızlara hava atmak için veya neyi ispatlamaya çalışıyorsun çok mu zenginsin ? aylık maaşın kaç para 1603 TL iyi b*k yemişsin. 15K alıp sarma dal içip içine kontör yüklemeyecek kişiler olduktan sonra. Bu söylemler boşuna. Bu arada olayın dolar kuru ile uzaktan yakından ilgisi yok 1 sene önce yuan kaç para idi şimdi kaç para.

Valla gider sonunda 3310 alırım genede hiç bir telefon cihazına 3K'dan fazla para vermem isterse giriş seviye cihazlar o kadar olsun umrumda değil. Almayın aldırmayın ayrıca 5400 TL mi 8 fiyatı var apple konu oluyor sadece sanki mi 8 fiyatı çok normal tüm satılan teknolojik ürünler fahiş fiyattta.

İphone kalitesi bir başka ama bunu esas alanlar tutkunu olanlar, onların da hava atmaya ihtiyacı yok adam telefonu sevgilisi gibi görüyor öyle bağlı ki alıyor başka kim bakmış ...inde değil esas sevenlerin zaten.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Hani her insanın bir zafiyeti vardır denir ya...

Hani kimisi oğluna, kızına düşkündür. Oğlan - kız üniversiteye başladı diye, şehir değiştirir.

Kimisi ihtiyacı olmasa da devamlı suretle yeni kıyafet almadan duramaz.

Kimisi de varsa yoksa arabasıdır, arabasına gösterdiği ihtimama koca bir ev geçindirilir.

Ama bu son model cep telefonu edinme huyu, zafiyet değil, uyuşturucu alanlarda oluşan bağımlılık gibi bir şey...

Bağımlı haline gelenler de hiç kusura bakmasınlar. Madem bu kadar bağımlısın, fiyatı konusunda bıdı bıdı etmeyeceksin.

sSergüzeşt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Redmi 5 Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Apple yıllardan beri hep böyleydi. Piyasa da hep en pahalı telefon apple'a aitti. Ama yılına göre uçuk fiyatlar yoktu tabii. Bu aralar ise aşırı gereksiz aşşşıırrrıı gereksiz fiyatları var. İnsanlar neden xiaomi'yi övüyorlar ? Iphone X'in verdiği özelliklerde telefon 10000 xiomianın x ile aynı tabanda verdiği öxelliklerde telefon 3000-5000 arası. Bide kendide özgü miui arayüzü cabası. Bide ülkemizde şuan ki krizi fırsata çevirmeye çalışan çok insan var. Her neyse herşey ortada değil mi isteyrn istediğini alsın ama almadan 1000 kere düşünsün..

Üst Alt