Dalga geçenlerin sebebi apple ürünleri maliyetinin 2 katına satıyor neredeyse.Ben de ekonomiyi düzeltmek namına bir konu açmamıştım zaten. Normalden kasıt nedir bilmiyorum, ama eğer kasıt o ise Türkiye'ye özel bir ekstra göremiyorum. Yeni modellerin artan fiyatları üstüne sürekli artan bir döviz ve aşırı vergiler yüzünden bu fiyatlar ortaya çıkıyor.
Yakında asgari ücretle çalışıp Xiaomi amiral gemisi alanlarla dalga geçilecek hale gelmemiz hiç şaşırtıcı olmayacak. Eskiden bu geyik iPhone'lar üstünden yapılırdı. Bu tespiti yapmayalım mı?
İşte sorun ayfonda değil tofaşta. Başlığı açan arkadaşta bunu söylemek istemişHer şey aynı. iPhone 6 çıktığında da Tofaş alırız diyorduk şimdi Tofaş'a zam geldi de elmaya mı zam gelmeyecek dostlar
Bende zaten dolar yükselmiyor demedim. Sadece Apple ürünleri çok pahalı olduğunu söylüyorum.İşte sorun ayfonda değil tofaşta. Başlığı açan arkadaşta bunu söylemek istemiş
Hocam bence sorun dolar da değilBende zaten dolar yükselmiyor demedim. Sadece Apple ürünleri çok pahalı olduğunu söylüyorum.
Bu Konu hakkında512GB iPhone Xs Max muhtemel fiyatı. Hazır mıyız?
Gelecek sene de 20-25'i görür belki.
O değil de Xiaomi'ler bile elden gidecek bu gidişle.
Neyde olabilir başkaHocam bence sorun dolar da değil
Bir sürü şeyNeyde olabilir başka