HyperOS 14T Pro Hyperos 2.0 Gelmedi?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Arkadaşlar benim cihazım yurt dışı orijinal imei ile kullanıyorum sanırım şu anda server kapalı o yüzden kayıt yaptıramadım.
1.0.7. 0 yüklü ve henüz güncelleme alamadım bunu manuel yükleme tarifi var mı bir yerde yani kendimi indirip de manuel olarak yükleyebilir miyim
Cihaz bölgesi değiştirin. Ayarların arama kısmına Bölge yazın direkt karşınıza çıkar.
İtalya veya Mısır deneyin yeniden başlattıktan sonra önce 1.0.8 sonra 2.0.1 sırayla gelir.
Ayrıca server kapalı olayını ilk kez sizden duydum.

Gideroslu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi 14 t
Konular
0
Arkadaşlar bende de aynı cihaz var ama hala 2.0 almadı. Kontrol ediyorum güncelleme yok neden acaba
Tel ayarlarından bölgeyi değiştirerek dene.her değiştirdiğinde uçak modunu aç ve kapa. Birinde mutlaka hemen gelir.Bende S. Arabistan yapınca geldi.

muhay3169

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muh
Cihazım
Xsomi 12 pro
Konular
1
Tel ayarlarından bölgeyi değiştirerek dene.her değiştirdiğinde uçak modunu aç ve kapa. Birinde mutlaka hemen gelir.Bende S. Arabistan yapınca geldi.
Reis benim tel xsomi 12 pro.
1.0.18.0 guncelemesi var ULBEUXME. Var bende ülkeyi herşey yaptım kapat aç dahil olmuyor sizce yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz bölgesi değiştirin. Ayarların arama kısmına Bölge yazın direkt karşınıza çıkar.
İtalya veya Mısır deneyin yeniden başlattıktan sonra önce 1.0.8 sonra 2.0.1 sırayla gelir.
Ayrıca server kapalı olayını ilk kez sizden duydum.
Reis benim tel xsomi 12 pro.
1.0.18.0 guncelemesi var ULBEUXME. Var bende ülkeyi herşey yaptım kapat aç dahil olmuyor sizce yapmalıyım

Üst Alt