HyperOS 14T Pro Hyperos 2.0 Gelmedi?

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Az önce geldi ama indirip kurmadım samsung'dan kalma bir alışkanlığım var hemen indirip kurmam beklerim. Xiaomidede acaba ek ufak güncellemeler oluyor mu yoksa direk kurayım mı uzman arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Az önce geldi ama indirip kurmadım samsung'dan kalma bir alışkanlığım var hemen indirip kurmam beklerim. Xiaomidede acaba ek ufak güncellemeler oluyor mu yoksa direk kurayım mı uzman arkadaşlar ne tavsiye edersiniz?
Düzeltme güncellemeleri hemen gelmiyor. Cihaza verilen öneme göre en erken 1 ay sonra geliyor. O yüzden aceleniz yoksa bekleyin derim. :)

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
ben direk kurdum bi sıkıntı yok suanlik

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
Yükledim arkadaşlar daha hızlı çalışıyor cihazım. Wifi çekim gücüm artmış. Şimdilik memnunum

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
ben direk kurdum bi sıkıntı yok suanlik
ben telefonu genellikle koyu modda kullaniyorum. uygulama acilislarinda ekran kenarlari cizgi seklinde yanip sonuyor, acilis efektinden kaynakli galiba gozume batan bu var şimdilik, her uygulamada oluyor uygulama acildiginda tam ekrani kaplarken kenarlar beyaz cizgi olup düzeliyor, birde oyunda(pubg) fps drop artmış gibi geldi cok fazla anlik takilma yasamaya basladim

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
29
ben telefonu genellikle koyu modda kullaniyorum. uygulama acilislarinda ekran kenarlari cizgi seklinde yanip sonuyor, acilis efektinden kaynakli galiba gozume batan bu var şimdilik, her uygulamada oluyor uygulama acildiginda tam ekrani kaplarken kenarlar beyaz cizgi olup düzeliyor, birde oyunda(pubg) fps drop artmış gibi geldi cok fazla anlik takilma yasamaya basladim
Her zaman yaptığım bir şey var telefonu ilk aldığımda yazılım güncellemesini yaparım sonra hard reset atarım. Üstüne gelen yeni bir güncelleme de sorun çıkarmaz. İleriki zamanda da işte büyük bir güncelleme olduğu zaman onu kurup yine hard reset atarım. Bu zamana kadar hiçbir güncelleme sorun çıkarmadı

raifcevherliol

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
raif
Cihazım
14T Pro
Konular
18
Her zaman yaptığım bir şey var telefonu ilk aldığımda yazılım güncellemesini yaparım sonra hard reset atarım. Üstüne gelen yeni bir güncelleme de sorun çıkarmaz. İleriki zamanda da işte büyük bir güncelleme olduğu zaman onu kurup yine hard reset atarım. Bu zamana kadar hiçbir güncelleme sorun çıkarmadı
eskiden yaaprdim ama resimler, banka uygulamalari vs. oldugu için ugrasmak istemiyorum malesef herkeste bunu yapamaz her seferinde herseyi sil tekrar yükle sıkıntılı

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
2.0 global sürümü 1.0.8 e göre çok daha iyi bekleyen varsa hata eder direkt geçin çok az fark var zaten.

yunusashi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi te 12 pro
Konular
0
Global sürüme once geliyor, bende tr rom var 1.0.3.0 UNNTRXM da son güncelleme henüz, gec olsada gelir illaki, BL acmadiysan bekliycez mecbur
bende mi13t pro var, kaçak aldım, aldıktan sonra hyperos 1.0.10.0 UMLMIXM sürümüne güncelledim, birkaç gündür bekliyorum ama hyperos2'ye dair hiçbir seh yok ortada, benim cihazıma da gelir mi sizce

grolof

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gürol
Cihazım
note2 redmi
Konular
0
Arkadaşlar benim cihazım yurt dışı orijinal imei ile kullanıyorum sanırım şu anda server kapalı o yüzden kayıt yaptıramadım.
1.0.7. 0 yüklü ve henüz güncelleme alamadım bunu manuel yükleme tarifi var mı bir yerde yani kendimi indirip de manuel olarak yükleyebilir miyim

Üst Alt