Çözüldü 14T Pro güncelleme sorunu

arizayim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Tuhaf bir durum normalde Server kayıtlı arkadaşlar sorunsuz güncelleme yapıyordu. en son paketi indir butonu ile full zip indirip öyle deneyin bence bir de.

arizayim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Tuhaf bir durum normalde Server kayıtlı arkadaşlar sorunsuz güncelleme yapıyordu. en son paketi indir butonu ile full zip indirip öyle deneyin bence bir de.
En Son paketi indir dediğimde, dosyanın boyutu 6.2 GB olarak güncelleniyor. Fakat aynı hatayı tekrar alıyorum. Dosyayı internetten telefona indirsem kurabilir miyim? Aslında telefonu dün kayıt ettirdim. Sanırım kayıt yapan arkadaşlar yeni çıkan sürümü görmediler

yolcu02

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5
Konular
13

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende direnç kayitli 14t pro var güncelleme alıyor hatta şimdi indiriyorum

QCerberusQ

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan Enes
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
13

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende direnç kayitli 14t pro var güncelleme alıyor hatta şimdi indiriyorum
Bende de var hiçbir sorun yaşamadım takır takır güncelleniyor

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Hocam madem neyin ne olduğunu biliyorsunuz, neden hala 14t pro için açılmış başlıkta 11t ile alakalı kendi sorularınızı sormaya devam ediyorsunuz? Gelen bir alt cevapta yazdığı gibi, imei yapan kişiye sorarsanız zaten size gerekli cevabı verecektir, muhatabınız belli, sözde sorununuz belli. Bozulan ürünü garantiye götürmektense youtube üzerinde izlediği video ile tamir etmeye kalkmak gibi durumunuz.

İster 10 yıllık olun, bu mantıkta devam ettiğiniz sürece bir 10 yıl daha kalsanız pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Zaten H.kadioglu hocamda bende 14T Pro cihazına server kayıt yaptırdım, oluşabilecek herhangi bir sorunda size yardımcı olabilecek birisi. Güvenmeseydik zaten bu işlemi yaptırmazdık.

Çevremde aynı cihaza sahip olanların başına gelenleri aktarıyorum size. Yeni yoludur eski yoludur bilemem. Ama elinizdeki üründe bir sorun olduğunda ilk ulaşacağınız yer garanti veya satıcı firmadır, sağda solda ürün kötü, bozuk minvalinde şikayet yazmak değildir. Baktınız işlemi yapan kişi sizi yardımcı olmuyor, o zaman bunu yapamadım bana yardım etmediler olarak yazılabilir. Şu anda sıfır ürün alıp ilgili kişiden teknik destek almak isteseydim şu yazdıklarınızdan sonra vazgeçerdim, demek ki 11T cihazına yaptığı işlemden sonra güncelleme almıyor ve başta karşı tarafa güncelleme alacak diyerek yalan söylüyor. Uzaktan bakan insanın göreceği budur. Çünkü anlattığınız bu, "Bana söylenen işlemde sıfırlama ve güncelleme yapılabileceği yönündeydi.".

Öncelikle işlemi yapana ulaşın, tertemiz sorununuzu çözsün o zaman, buralarda alakasız konularda mesaj kalabalığı yapmanın bir mantığının ve ne kadar amacı o olmasa bile işlemi yapana dolaylı yoldan güvenilmez damgası vurulması açıkçası mantıklı değil. Hepimize hayırlı forumlar.
Bu forum yardimlasma forumu değil mi arkadaşım? Ben zaten sorunum ile ilgili gerekli konuyu açtım. Kadıoğlu hocam ile de görüştüm. Benzeri başlıklar altında kendi sorunum ile ilgili sorular sorabilirim veya yardım almaya çalışabilirim kaldı ki Ocak ayında açtığım konuya sağolsunlar kimse yardımcı olmaya çalışmadı. Ben forum kurallarında başka başlık altında soru sorulamaz diye bir şartta görmedim. O yüzden boş tartışma yaratma ve saçma sapan örneklerle yazı yazıp durma. Ben kimseye bir ithamda bulunmuyorum veya suçlamıyorum. Güncelleme ve sıfırlama yapılabilir diye cihaza işlem yapıldı ve şuan için güncelleme yapılamıyor. Doğru olanı söylemekte mi suç? Ben konuyla, benim sorunumun alakasız olduğunu düşünmüyorum. O senin düşüncen ise de susarsın bir şey yazmazsın. Yöneticiler gerekli kararı verir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Bu forum yardimlasma forumu değil mi arkadaşım? Ben zaten sorunum ile ilgili gerekli konuyu açtım. Kadıoğlu hocam ile de görüştüm. Benzeri başlıklar altında kendi sorunum ile ilgili sorular sorabilirim veya yardım almaya çalışabilirim kaldı ki Ocak ayında açtığım konuya sağolsunlar kimse yardımcı olmaya çalışmadı. Ben forum kurallarında başka başlık altında soru sorulamaz diye bir şartta görmedim. O yüzden boş tartışma yaratma ve saçma sapan örneklerle yazı yazıp durma. Ben kimseye bir ithamda bulunmuyorum veya suçlamıyorum. Güncelleme ve sıfırlama yapılabilir diye cihaza işlem yapıldı ve şuan için güncelleme yapılamıyor. Doğru olanı söylemekte mi suç? Ben konuyla, benim sorunumun alakasız olduğunu düşünmüyorum. O senin düşüncen ise de susarsın bir şey yazmazsın. Yöneticiler gerekli kararı verir.

Forum kurallarımız

• 3.16. Konu içerisinde sadece konu başlığında belirtilen konunun tartışılması esastır. Farklı sorularınız varsa ilgili başlıklar altında sorun.

Konuya müdahale etmemek için çabaladım, hatanızı görüp konuya yazan arkadaşlardan af dilersiniz diye bekledim ama maalesef siz halen tartışmaya daha doğrusu konuyu kirletmeye devam ediyorsunuz. "14T Pro" forumunda açılmış olan "14T Pro Güncelleme Sorunu" başlığına sahip ve konu içerisinde "server kaydı" yapıldığı belirtilen bir konuya bir cihazı server kayıtlı olmayan bir 11T kullanıcısının "Aynı sorun bende de var" yazması "ilgisiz mesaj" olarak değerlendirilir. Konu içerisinde yer alan ilgisiz mesajları kaldırıyorum. Forum kurallarımızı dikkatlice okuduktan sonra ilgili cihaz forumu altında yer alan mevcut konularınız üzerinden devam edebilirsiniz.

turkay1

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
11T
Konular
30
Forum kurallarımız

• 3.16. Konu içerisinde sadece konu başlığında belirtilen konunun tartışılması esastır. Farklı sorularınız varsa ilgili başlıklar altında sorun.

Konuya müdahale etmemek için çabaladım, hatanızı görüp konuya yazan arkadaşlardan af dilersiniz diye bekledim ama maalesef siz halen tartışmaya daha doğrusu konuyu kirletmeye devam ediyorsunuz. "14T Pro" forumunda açılmış olan "14T Pro Güncelleme Sorunu" başlığına sahip ve konu içerisinde "server kaydı" yapıldığı belirtilen bir konuya bir direnç kayıtlı 11T kullanıcısının sorununu yazması "ilgisiz mesaj" olarak değerlendirilir. Konu içerisinde yer alan ilgisiz mesajları kaldırıyorum. Forum kurallarımızı dikkatlice okuduktan sonra ilgili cihaz forumu altında yer alan mevcut konularınız üzerinden devam edebilirsiniz.
Mevcut konu içinden ben zaten yardım alabilsem bu başlıklar altında yardım aramam değil mi ? Bu gibi hususlara da dikkat edip insanlara yardımcı olabilseniz keşke

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mevcut konu içinden ben zaten yardım alabilsem bu başlıklar altında yardım aramam değil mi ? Bu gibi hususlara da dikkat edip insanlara yardımcı olabilseniz keşke
Bu başlıktan da zaten yardım alamıyorsunuz ve alamazsınız. Farklı cihaz, farklı sorun ve farklı çözüm. Her bulduğunuz güncelleme sorunu konusuna yazmayı planlıyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz.

bymuzik54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
xiaomi 14T Pro
Konular
0

poco x6 pro cihazımda HyperOS 2 güncellemesi yaptım yaklaşık 2 ay oluyor. Ancak abartıldığı kadar arayüzü tatlı ve gezmesi hoş bulmadım. Neyse konumuzda dönelim

HyperOS 1'deyken ve şu an HyperOS 2'deyim bootlader kilidini açamıyorum abi. Yok olmuyor. HER GÜN tam saat 7 de deniyorum. 6 59 da denedim 6 59 55 de denedim. Telefonun saati yanlıştır dedim pcden saat açıp denedim. Forumdaki unofficial yolu denedim yemedi. her gün deniyorum bi bootlader kilidini açmak bu kadar zor mu olur? başka bir yolu yok mu bunun ? Sürekli bir kaç zımbırtıdan izin istiyor sürekli arka planda bir şey açıyor tüm verilerin içine ediyor Xiaomi. Uygulama çekmecesinde gezinirken bile bir şeyleri kabul et yeni özellik getirdik diyo ya kardeşim ben uygulama çekmecesini açıp instagrama gireceğim istemiyorum yeni özelliğini diyorum reddediyorum her açışımda soruyor. Bu sadece bir örnek her yerde böyle. Kafayı yedim AOSP bir rom kurmak istedim bootloader kilidi açamıyorum yine kafayı yedim. Cihazı satacağım o dereceye geldim.

Üst Alt