- Adım
- beytullah
- Cihazım
- mi10t
- Konular
- 1
Doğrudur hocamBenim için mi soruyorsunuz?
2407FPN8EG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur hocamBenim için mi soruyorsunuz?
Ücret konusunda bir şey diyemem ancak H.kadioglu hocama yaptırdım. İşinin ehli biri güvenle yaptırabilirsin ancak dediğim gibi güncelleme alamıyorum şuan içinDoğrudur hocam
2407FPN8EG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
server kayıtta sıfırlama güncelleme veya farklı bir rom atılırsa imei gider mi acabaÜcret konusunda bir şey diyemem ancak H.kadioglu hocama yaptırdım. İşinin ehli biri güvenle yaptırabilirsin ancak dediğim gibi güncelleme alamıyorum şuan için
Bölge değiştirip kapatıp açmayı bir denesenize. Ben İtalya yapıp almıştım.Benim cihaz hala daha güncelleme almıyor. Hem otadan hemde zip olarak denedim. Bl kilidi kapalı iken fastboottan yazılım atılabiliryor mu?
Güncellemenin gelip gelmemesi önemli değil önemli olan güncelleme gelse bile yükleme ekranında hata vermesi. Çoğu cihazda yapılmıyor maalesef.Güncelleme sorunu Türkiye bölgesinde genel mevcut.
Bölge değiştirmeyi deneyin İtalya vs seçim yapıp yeniden başlatın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bölge değiştirip kapatıp açmayı bir denesenize. Ben İtalya yapıp almıştım.
Bide bunu deneyeyimGüncelleme sorunu Türkiye bölgesinde genel mevcut.
Eğer böyle bir şey varsa server kayıt olayında vaadler yalan demektir. H.kadioglu na sormak lazım diğer kayıt yaptıran kişilerde de güncelleme sorunu varsa geneldir.Güncellemenin gelip gelmemesi önemli değil önemli olan güncelleme gelse bile yükleme ekranında hata vermesi. Çoğu cihazda yapılmıyor maalesef.
Allah razı olsun bölgeyi İtalya yaptım direk otadan geldi güncellemeGüncelleme sorunu Türkiye bölgesinde genel mevcut.
Rica ederim umarım kurulumda bir şey çıkmaz. Üstte arkadaş kurmuyor demiş ama sizdeyiz, haber bekliyoruz.Allah razı olsun bölgeyi İtalya yaptım direk otadan geldi güncelleme