- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Mİ 14 T Pro
- Meslek
- Otobüs Kaptanı
- Konular
- 77
Bir şey olmaz üzerine ufak bir yama daha gelir ota danBiz güncelledik ne olacak şimdi?
Bir şey olmaz üzerine ufak bir yama daha gelir ota danBiz güncelledik ne olacak şimdi?
İyi bari takılı kalmayalım daBir şey olmaz üzerine ufak bir yama daha gelir ota dan
Güncelleme geri çekildi sanırım bazı bug vs gibi düzeltmeler olacak
Biz güncelledik ne olacak şimdi?
İyi bari takılı kalmayalım da
Yalnız bu görseldeki güncelleme android 16 değil HyperOS 2.2 güncellemesiDediğim gibi güncellemenin geri çekilmesi söz konusu değil an itibari ile güncelleme kardeşime de geldi
Buyrun hocam android 16 sistem ve şuan yeni bir güncelleme daha gelmiş fix güncellemesiYalnız bu görseldeki güncelleme android 16 değil HyperOS 2.2 güncellemesi
Yanlış ss koymuşum düzelttimYalnız bu görseldeki güncelleme android 16 değil HyperOS 2.2 güncellemesi
Merhaba ben bunu yaptiktan sonra güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyorBuyrun hocam android 16 sistem ve şuan yeni bir güncelleme daha gelmiş fix güncellemesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yanlış ss koymuşum düzelttim
Hocam çok önemli bir hata değil yeni güncelleme geldiğinde sayfa düzeliyor zaten22mb lık bir güncelleme geldi onu yaptıktan sonra bu hatayı aliyorum nedeni nedir acaba fake rom yok Android 16 ya güncellemiştimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Merhaba ben bunu yaptiktan sonra güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor