Rom 14T Pro Android 16 Ota güncellemesi Geldi

jwincee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
0
22mb lık bir güncelleme geldi onu yaptıktan sonra bu hatayı aliyorum nedeni nedir acaba fake rom yok Android 16 ya güncellemiştim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba ben bunu yaptiktan sonra güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok diyor
Bendede aynı durum söz konusu kral sıkıntı olmaz dedi yazılımcı arkadaş yeni güncelleme gelince alırsın dedi zaten son güncelleme yapılmış şekilde kafaya takma dedi bilgin olsun

ozkansadettin

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
8
Bendede aynı durum söz konusu kral sıkıntı olmaz dedi yazılımcı arkadaş yeni güncelleme gelince alırsın dedi zaten son güncelleme yapılmış şekilde kafaya takma dedi bilgin olsun
Teşekkürler

ByChilavert

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Mi pad 4
Konular
1
Merhaba
Xiaomi 14T Pro 512 GB / 12 GB OS Sürümü 2.0.202.0 VNNMIXM Android 16 sürümü gelmedi. Acaba server kayıt yaptırdığım için gelmemiş olabilir mi?

jwincee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
0
Merhaba
Xiaomi 14T Pro 512 GB / 12 GB OS Sürümü 2.0.202.0 VNNMIXM Android 16 sürümü gelmedi. Acaba server kayıt yaptırdığım için gelmemiş olabilir mi?
Gelmiş olması gerekiyor benimde server kayıtlı cihazım suan ki sürüm 2.0.215.0 VNNMIXM android 16 yüklü ancak bir değişiklik olmadı telefonda sanırım beta sürümü bu son kararlı sürüm Ağustos sonlarına doğru gelecekmis

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Xiaomi' nin cihazlarında önemli olan Android güncellemesi değil arayüz güncellemesidir. Yani Android yükseltmesiyle cihazda ( daha akıcı ve daha tutarlı bir kullanıcı deneyimi haricinde) bir değişiklik beklemeyin.
Hoş Miui' dan HyperOs' a geçilince arayüz güncellemelerinde de fazla bir yenilik olmuyor, o da ayrı sorun.

jwincee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
0
Xiaomi' nin cihazlarında önemli olan Android güncellemesi değil arayüz güncellemesidir. Yani Android yükseltmesiyle cihazda ( daha akıcı ve daha tutarlı bir kullanıcı deneyimi haricinde) bir değişiklik beklemeyin.
Hoş Miui' dan HyperOs' a geçilince arayüz güncellemelerinde de fazla bir yenilik olmuyor, o da ayrı sorun.
Aynen katılıyorum yorumunuza HyperOs geldiğinde telefon ana ekran olarak olsun bildirim olarak olsun duvar kagıdı kilit ekranı vs yenilikler bekledik ama Miu ile arasında neredeyse fark yok desek yeridir.

ibrahimilh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
11
Fransa Almanya ne yaptıysam gelmedi :(