Yardım 13 ultra rom yükleme

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
onuda denemiştim dostum aygıt yöneticisinde dediğin gibi botloader yaziodu ama USB hata ayıklama açık deildi aklıma o gelior yüklememesi olarak başka yorum yapamıyorum ben şahsen memlekette kendi bilgisayarimdan yüklemiştim ilk yuklemede de aynı fastboot ekraninda kalmisti ama 2ye düzelmişti şimdi anlamadım neden ama dediğin gibi yükleme bitmior 1000 snleri görüyor ama sonrasında süre vs die kırmızı uyarı çıkıyor veya sn saymaya devam edior 3 4 defa denedim cunki
Kardeş şimdi tgz uzuantılı cihazın global romunu mi flash tan yükle ..seçeneklerden flash all seçmeyi unutma.Yani bootloderi kapatma sakın. Sonra istediğin eu romu yükle pc den yine.
Eleman ne yaptı cihaza bilmiyoruz.Önce sistemi orjınal romuyla kur sonra eu rom at düzelir.

2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
Kardeş şimdi tgz uzuantılı cihazın global romunu mi flash tan yükle ..seçeneklerden flash all seçmeyi unutma.Yani bootloderi kapatma sakın. Sonra istediğin eu romu yükle pc den yine.
Eleman ne yaptı cihaza bilmiyoruz.Önce sistemi orjınal romuyla kur sonra eu rom at düzelir.

2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
indirme linki varmıdır peki usta global romun ve bu romun üzerine konuda paylaştığım eu romu kuramammi illa globale çevirip mi eu rom kurmam lazim

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11
indirme linki varmıdır peki usta global romun ve bu romun üzerine konuda paylaştığım eu romu kuramammi illa globale çevirip mi eu rom kurmam
taiwan rom yükle güzel rom

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
taiwan rom yükle güzel rom
bu romun üzerine kurabilir miyim peki rom aramıyorum aslinda konuda paylaştığım eu hypros 2 yüklemek istiyorum tekrardan ama fake rom yüklü cihazımda direk bu romun üzerine kurabilir miyim onu öğrenmek istiyorum yoksa önce global rom kurup onun uzerine mi kurmam gerekiyor

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11
bu romun üzerine kurabilir miyim peki rom aramıyorum aslinda konuda paylaştığım eu hypros 2 yüklemek istiyorum tekrardan ama fake rom yüklü cihazımda direk bu romun üzerine kurabilir miyim onu öğrenmek istiyorum yoksa önce global rom kurup onun uzerine mi kurmam gerekiyor
kurulur sıkıntı olmaz direk eu hypros 2 de kurulur eu romlar zaten hyrit oluyor içindeki kumutu çalıştır direk kurulur

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
kurulur sıkıntı olmaz direk eu hypros 2 de kurulur eu romlar zaten hyrit oluyor içindeki kumutu çalıştır direk kurulur
fastboot ekranina kitlerse yani o ekranda kalırsa twrp yüklesem düzelme olasılığı varmı peki nasıl bir yol izlenmeli öyle bir durumda

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11
bootloder klidi açıksa her türlü fastboot rom yüklenir o telefona sıkıntı olacagını sanmıyorum ama genede sorumluluk size ait

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
bootloder klidi açıksa her türlü fastboot rom yüklenir o telefona sıkıntı olacagını sanmıyorum ama genede sorumluluk size ait
fastboot ekraninda kalırsa hangi yöntemi denemem gerekiyor peki sorunsuz trwp hangisini önerirsiniz ?

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11

amasya005