- Adım
- Aslan
- Cihazım
- 13 ultra
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
memleketten İstanbul'a hastaneye geldim gece skintidan guncelleme gelmiş die bilgisayarsız vs guncellerim sandım cihaz fastboot ekraninda kaldı internet kafeye vs gittim kendim atayım diye hicbisekilde atamadım romu USB hata ayıklama kapalı idi fastboot ekraninda kalırken ondanmidir bilmiyorum telefoncu yetkili hesap ile rom atılması dedi bişey diemedim şimdide fake rom yüklemiş cihaza ve hypros 1 yüklü linkini biraktigim romu yükleyince cihaz fastboot ekraninda kitlior Dior ne kadar doğru bilmiorum öyle biseyle karsilarssn fastboot ekraninda kalırsa yine ne yapmam gerekiyor pekiHocam Kara Cahile Denk gelmissinizdir Telefonu Alıp Farklı Bir Telefoncuya Verin Daha Önce Rom Yuklememis Olabilir Yapacağı İslemleri Tarif Etmeniz Gerekebilir. Veya Bir İnternet Kafede Kendiniz Halletmeye Çalışın Global Romlar Rus Romlar Bile Ota Guncellemesinde BL Kilidi Kapatmiyorken EU Romun Guncellemesinde BL Kapatmasi İmkansız Birsey Şuan Kilit Açık Diyorsunuz Kendiniz Halledersiniz O İşi
şuan cihazım bl kilidi açık açılışta kilit açık simgesi çıkıyor ki memlekette bu bahsettiğim romu yuklerkende açıktı yüklemiştim ilk yuklemede fastboot ekraninda kalmasına rağmen 2.defs yüklendiğinde kuruluma geçmişti