Yardım 13 ultra rom yükleme

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
Hocam Kara Cahile Denk gelmissinizdir Telefonu Alıp Farklı Bir Telefoncuya Verin Daha Önce Rom Yuklememis Olabilir Yapacağı İslemleri Tarif Etmeniz Gerekebilir. Veya Bir İnternet Kafede Kendiniz Halletmeye Çalışın Global Romlar Rus Romlar Bile Ota Guncellemesinde BL Kilidi Kapatmiyorken EU Romun Guncellemesinde BL Kapatmasi İmkansız Birsey Şuan Kilit Açık Diyorsunuz Kendiniz Halledersiniz O İşi
memleketten İstanbul'a hastaneye geldim gece skintidan guncelleme gelmiş die bilgisayarsız vs guncellerim sandım cihaz fastboot ekraninda kaldı internet kafeye vs gittim kendim atayım diye hicbisekilde atamadım romu USB hata ayıklama kapalı idi fastboot ekraninda kalırken ondanmidir bilmiyorum telefoncu yetkili hesap ile rom atılması dedi bişey diemedim şimdide fake rom yüklemiş cihaza ve hypros 1 yüklü linkini biraktigim romu yükleyince cihaz fastboot ekraninda kitlior Dior ne kadar doğru bilmiorum öyle biseyle karsilarssn fastboot ekraninda kalırsa yine ne yapmam gerekiyor peki

şuan cihazım bl kilidi açık açılışta kilit açık simgesi çıkıyor ki memlekette bu bahsettiğim romu yuklerkende açıktı yüklemiştim ilk yuklemede fastboot ekraninda kalmasına rağmen 2.defs yüklendiğinde kuruluma geçmişti

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
memleketten İstanbul'a hastaneye geldim gece skintidan guncelleme gelmiş die bilgisayarsız vs guncellerim sandım cihaz fastboot ekraninda kaldı internet kafeye vs gittim kendim atayım diye hicbisekilde atamadım romu USB hata ayıklama kapalı idi fastboot ekraninda kalırken ondanmidir bilmiyorum telefoncu yetkili hesap ile rom atılması dedi bişey diemedim şimdide fake rom yüklemiş cihaza ve hypros 1 yüklü linkini biraktigim romu yükleyince cihaz fastboot ekraninda kitlior Dior ne kadar doğru bilmiorum öyle biseyle karsilarssn fastboot ekraninda kalırsa yine ne yapmam gerekiyor peki

şuan cihazım bl kilidi açık açılışta kilit açık simgesi çıkıyor ki memlekette bu bahsettiğim romu yuklerkende açıktı yüklemiştim ilk yuklemede fastboot ekraninda kalmasına rağmen 2.defs yüklendiğinde kuruluma geçmişti
Hocam ne Hata Veriyordu Fastbootta

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
Hocam ne Hata Veriyordu Fastbootta
bilgisayar üzerinden yüklemiştim memlekette ilk romu yüklendiğimdd kuruluma geçmeden fastboot ekranina dusmustu cihaz ses açma kısma power 3lu olarak basınca kapandı tekrar fastboot ekranina düştü ses açma power tuşu bastım açılışta yine aynı ekrana dusmustu tekrar yükleme yapınca düzelmişti kuruluma geçmişti.
herrhangi bir hata vermiordu direk fastboot ekranina geciordu trwp flan yüklü deildi cihazda

ist.geldim hastaneye diye güncelleme gelmiş gece bilgisayarsiz yüklenir die denedim cihaz reset atıp fastboota geçti hiçbir şekilde cikartamadim internet kafe buldum yükleyeyim dedim yüklenip bitiyor yine fastboota stior çıkmıyor telefoncuya bıraktım mecbur yetkili hesap ile rom atılması lazım denildi yaptı ama bu seferde fake rom yüklemiş cihaza linkini bıraktığım dosyayı flash belleğe indirip adama bunu yükleyin dedim 2 3 defa denedim ama cihaz çöküyor dedi root yükleyince açılıyor ama banka uygulamaları vs giremessin bu sefer dedi kaldı böylece olan 500 TL'ye oldu

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
5
bilgisayar üzerinden yüklemiştim memlekette ilk romu yüklendiğimdd kuruluma geçmeden fastboot ekranina dusmustu cihaz ses açma kısma power 3lu olarak basınca kapandı tekrar fastboot ekranina düştü ses açma power tuşu bastım açılışta yine aynı ekrana dusmustu tekrar yükleme yapınca düzelmişti kuruluma geçmişti 2.defa herhangi bir hata vermiordu direk fastboot ekranina geciordu trwp flan yüklü deildi

ist.geldim hastaneye diye güncelleme gelmiş gece bilgisayarsiz yüklenir die denedim cihaz reset atıp fastboota geçti hiçbir şekilde cikartamadim internet kafe buldum yükleyeyim dedim yüklenip bitiyor yine fastboota stior çıkmıyor telefoncuya bıraktım mecbur yetkili hesap ile rom atılması lazım denildi yaptı ama bu seferde fake rom yüklemiş cihaza
Hocam Anladım Fastboot Mode Açıkken Mı Flashin Size Verdiği Hatayi Öğrenmek İstemiştim.

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
Hocam Anladım Fastboot Mode Açıkken Mı Flashin Size Verdiği Hatayi Öğrenmek İstemiştim.
mi flash ile de denedim 1100 sn saydı süre ile ilgili birşeyler yazdı kırmızı renkte tekrar denedim 900 saniyeyi geçti yeşil yer doldu ama bu seferde error verdi. bunu yaparken USB hata ayıklama flan açık deildi cihaz kendiliğinden fastboot düştüğü için USB hata ayıklama acamamistim

zaho66

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zahid
Cihazım
mi 12s ultra
Konular
10
Bu eu rom değilki globalin değişiği eu rom yani xiaominin yasal cıkardığı rom.
Sizin dediğiniz eu rom değil.

2210132G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam eu rom da yasal değil ki sadece diğerlerine göre daha güvenilir o kadar

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11
mi flash ile fostboot rom yükle hata alıyorsan driver ile sorun olabiliyor cihaz aygıt yöneticisinden bootloder interface olarak görünmesi lazım farklı olarak görünürse tanıyor olabilir ama yükleme bitmiyor benim başıma bu hata geldi çözüm dogru driver yüklemek

amasya005

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
13 ultra
Konular
1
mi flash ile fostboot rom yükle hata alıyorsan driver ile sorun olabiliyor cihaz aygıt yöneticisinden bootloder interface olarak görünmesi lazım farklı olarak görünürse tanıyor olabilir ama yükleme bitmiyor benim başıma bu hata geldi çözüm dogru driver yüklemek
onuda denemiştim dostum aygıt yöneticisinde dediğin gibi botloader yaziodu ama USB hata ayıklama açık deildi aklıma o gelior yüklememesi olarak başka yorum yapamıyorum ben şahsen memlekette kendi bilgisayarimdan yüklemiştim ilk yuklemede de aynı fastboot ekraninda kalmisti ama 2ye düzelmişti şimdi anlamadım neden ama dediğin gibi yükleme bitmior 1000 snleri görüyor ama sonrasında süre vs die kırmızı uyarı çıkıyor veya sn saymaya devam edior 3 4 defa denedim cunki

kazuya12ster

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
orta
Cihazım
xiaomi 13
Konular
11
onuda denemiştim dostum aygıt yöneticisinde dediğin gibi botloader yaziodu ama USB hata ayıklama açık deildi aklıma o gelior yüklememesi olarak başka yorum yapamıyorum ben şahsen memlekette kendi bilgisayarimdan yüklemiştim ilk yuklemede de aynı fastboot ekraninda kalmisti ama 2ye düzelmişti şimdi anlamadım neden ama dediğin gibi yükleme bitmior 1000 snleri görüyor ama sonrasında süre vs die kırmızı uyarı çıkıyor veya sn saymaya devam edior 3 4 defa denedim cunki
Orda
USB hata ayıklama kapalı fastboot rom yüklenir diye biliyorum

Üst Alt