- Adım
- Aslan
- Cihazım
- 13 ultra
- Konular
- 1
Merhaba forumda bir arkadas 13 ultraya eu hypros 2 yükledim diye bir konu açmış o arkadasin yüklediği siteden indirdim yükledim romu 1 ay sorunsuz kullandim ama amasyadan İstanbul'a hastaneye gelmistim 1 haftadır buradayım ve forumda eu Roma güncelleme gelmiş die okudum bilgisayarsız yaparım sandım updater uygulaması üzerinden manuel paket seç yükle dedim reset attı ve fastboot ekraninda kaldı cihaz bilgisayarda olmadığı için mecbur telefoncuya verdim cihazı fastboot kitlemis vs dedi yetkili hesap ile rom atmak lazım dedi eu rom yukle deyip arkadaşın paylaştığı linki indirdim ve telefoncuya teslim ettim yanlız o romu yükleyince telefon fastboot kitlior diyor ne alaka bilmiyorum kendim yüklemiştim memlekette şimdi telefoncu yukleyemiyor.root atıp yüklenir sadece ondada banka uygulamalarına vs giremessin diyor.
şimdide eu rom yuklemis ama fake rom yüklemiş botloarer kilidi açık telefoncumu işi bilmiyor anlamadım bu romu nasıl yukliycem bilgisi olan yardımcı olabilirmi
yüklediği sürüm bu
telefoncuya yukletmek istediğim rom ve kendim memlekette yüklediğim rom linki bu forumda arkadaşın biri paylaşmış sorunsuz yüklemiştim kendim ama şuan adam öyle deyince tekrar yüklemek için tırstım işin gercegi. rom linki
Cihazım
13 ultra
şimdide eu rom yuklemis ama fake rom yüklemiş botloarer kilidi açık telefoncumu işi bilmiyor anlamadım bu romu nasıl yukliycem bilgisi olan yardımcı olabilirmi
yüklediği sürüm bu
telefoncuya yukletmek istediğim rom ve kendim memlekette yüklediğim rom linki bu forumda arkadaşın biri paylaşmış sorunsuz yüklemiştim kendim ama şuan adam öyle deyince tekrar yüklemek için tırstım işin gercegi. rom linki
Cihazım
13 ultra
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir