- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
Öneri değil bu arada şimdilik zorunluluk diyelimTeşekkür ederim
Öneri değil bu arada şimdilik zorunluluk diyelimTeşekkür ederim
Eyvallah hocam. Şimdilik gerek yok. Sırf root için lazımdı ancak bekleyebilirÖneri değil bu arada şimdilik zorunluluk diyelim
Bl açık cihaz al.Arkadaşlar merhaba redmi note 13 pro 5g almak istiyorum ama globall versiyon çok az hemde pahalı çin versiyon var heryerde band 20 yok bu versiyonda. Birde bootloader kilidi açılırken sorun oluyor diyorlar çekin gücünde siminti yaşayan varmı birde fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Hocam internette bir sürü vardı ama hayırlı olsun.S20 ultra global aldim bualamaginca global 13pro5g
hocam bendeki cihazda mi kilidi açık görünüyor ama bl kapalı. bootladeri fastboot dan açsam sorun olur mu ? yani açabilir miyimÖneri değil bu arada şimdilik zorunluluk diyelim
Deneyin.hocam bendeki cihazda mi kilidi açık görünüyor ama bl kapalı. bootladeri fastboot dan açsam sorun olur mu ? yani açabilir miyim![]()
deneyeceğimde cihaz susar diye korkuyorum. çin mi 13 de mi hesap ekleyip 7 gün sonra açılmıştı. bunda mi kilit durumu açık ama bl kapalı anlamadımDeneyin.
Hata verir en kötü programda bir şey olmaz.deneyeceğimde cihaz susar diye korkuyorum. çin mi 13 de mi hesap ekleyip 7 gün sonra açılmıştı. bunda mi kilit durumu açık ama bl kapalı anlamadım.