- Adım
- Veysel Can
- Cihazım
- Note 8 Pro
- Konular
- 0
Alma hocam bekle yada başka model bak bu sıkıntılar maalesef varMalesef İstanbul'da global 13 5g yol
Alma hocam bekle yada başka model bak bu sıkıntılar maalesef varMalesef İstanbul'da global 13 5g yol
Güzel gunlerde sağlıkla kullaninS20 ultra glbal aldım
Nasıl bulamadınız ya internette bir sürü var.Redmi note 14 çıkmasına aylar kaldı ama hala 13 un glibalini bulamadık![]()
Nasıl bulamadınız ya internette bir sürü var.
Letgoda sahibindende yok hiç denk gelmedim olanlarda İstanbul disi söyle bir.sorun var note 13 5g ile note 13 pro 5g birebir aynı tip olarak bu yüzdende internetten kargoyla almak istemeiyorumNasıl bulamadınız ya internette bir sürü var
Anlamanın bir çok yolu var gayet kolay anlayabilirdiniz. En basiti note 13 ün arkasında 108 yazıyor note 13 pro da 200 yazıyor.Letgoda sahibindende yok hiç denk gelmedim olanlarda İstanbul disi söyle bir.sorun var note 13 5g ile note 13 pro 5g birebir aynı tip olarak bu yüzdende internetten kargoyla almak istemeiyorum
Burdaki mesele fotolarda görünen cihazlar değil mesele ne göndereceği salatalık gelir falan diye cekimiyorumAnlamanın bir çok yolu var gayet kolay anlayabilirdiniz. En basiti note 13 ün arkasında 108 yazıyor note 13 pro da 200 yazıyor.
Güvenilir siteden almazsanız tabiki gelebilir Xiaomi türkiye garantili satan ve Hepsiburada n11 gibi büyük firmalardan alın ve kargoyu açarken videoya çekin bu kadar hıyar dahi çıksa tüketici haklı olur.Burdaki mesele fotolarda görünen cihazlar değil mesele ne göndereceği salatalık gelir falan diye cekimiyorum![]()