Tavsiye 13 LITE / 13T Telefon Önerisi

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.0.2
Telefon Modeli
Mi 11 LITE 4G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Arkadaşlar ;

Umarım iyisinizdir?

Başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi 13 LITE ve 13T arasında kaldım. Aslına bakarsanız her türlü elbette 13T daha yüksek nitelikli bir telefon. Normalde bütçem 25,000 TL civarı diyebilirim. Şuan kullanmakta olduğum Mi 11 LITE 4G telefonumu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, fakat son zamanlarda şarjın hızlı bitmesi, parmak izi sensörünün birden arıza verip, ayarlardan yok olması nedeni ile değişikliğe gideceğim. Xiaomi 13 LITE telefonu maalesef hiç bir teknoloji merkezinde bulamıyorum. Sadece internette bulabiliyorum, onlarda da satıcıya güvenemiyorum. 13T ise bir çok yer de var. LITE' a karar versem acaba nerden bulabilirim?

Ayrıca ;

13T ile kafama takılanları size de söylemek isterim ;

* Snapdragon yerine MediaTek işlemciye sahip, bu işlemci nasıl? Artıları ve Eksikleri nelerdir sizce?
* Güncelleme konusunda genelde bu ''T'' serileri, sanki güncellemeyi diğer modellere göre daha geç alıyorlar. (Ya da ben öyle düşünüyorum)

Aklıma takılan sadece bunlar, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Eğer bu konuda bana destek olursanız, sizin sayenizle artık yeni telefonuma geçmiş olacağım :) Hatta bugün, cevaplarınızdan sonra alacağım.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam bu iki cihazı karşılaştirmak doğru olmaz her açıdan 13T kazanır. Şuan 13T kullanıyorum snapdragon sadece şişirilmiş bir balon.

Oyla:

BerkayBSK

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berkay
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
18
Merhaba Arkadaşlar ;

Umarım iyisinizdir?

Başlıkta da belirttiğim gibi Xiaomi 13 LITE ve 13T arasında kaldım. Aslına bakarsanız her türlü elbette 13T daha yüksek nitelikli bir telefon. Normalde bütçem 25,000 TL civarı diyebilirim. Şuan kullanmakta olduğum Mi 11 LITE 4G telefonumu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum, fakat son zamanlarda şarjın hızlı bitmesi, parmak izi sensörünün birden arıza verip, ayarlardan yok olması nedeni ile değişikliğe gideceğim. Xiaomi 13 LITE telefonu maalesef hiç bir teknoloji merkezinde bulamıyorum. Sadece internette bulabiliyorum, onlarda da satıcıya güvenemiyorum. 13T ise bir çok yer de var. LITE' a karar versem acaba nerden bulabilirim?

Ayrıca ;

13T ile kafama takılanları size de söylemek isterim ;

* Snapdragon yerine MediaTek işlemciye sahip, bu işlemci nasıl? Artıları ve Eksikleri nelerdir sizce?
* Güncelleme konusunda genelde bu ''T'' serileri, sanki güncellemeyi diğer modellere göre daha geç alıyorlar. (Ya da ben öyle düşünüyorum)

Aklıma takılan sadece bunlar, siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz? Eğer bu konuda bana destek olursanız, sizin sayenizle artık yeni telefonuma geçmiş olacağım :) Hatta bugün, cevaplarınızdan sonra alacağım.
Hocam biraz önce arkadaşında dediği gibi iki cihazda farklı kulvarda olan cihazlar ama şöyle söyleyebilirim bende 13 Lite kullanıcısıyım cihaz garantili TR cihazı şuana kadar hiç bir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmadım aksine telefon çok seri hızlı bir telefon çok akıcı ve kaliteli bir ekranı var ben açıkcası çok sevdim cihazı kamerasıda bana fazlasıyla yetiyor yazılsal ve donanımsal olarak bana herhangi bir sıkıntı yaratmadı genelde Lite serilerine karşı bir ön yargı var ama ben bir çok markanın bir çok modelini kullanmama rağmen çok başarılı buldum cihazı size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum bunu tabiki karar sizin dediğim gibi 13T özellik bakımından 13 Lite modelinden çok daha iyi bir cihaz.

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu iki cihazı karşılaştirmak doğru olmaz her açıdan 13T kazanır. Şuan 13T kullanıyorum snapdragon sadece şişirilmiş bir balon.

Öncelikle dönüşün için teşekkür ederim, cihazın sadece işlemci konusunda ve güncellemeyi geç alması düşüncesinden dolayı beklettim. 13 LITE da güzel ama hiç bir yerde bulamıyorum. O yüzden 13T' ye kaydım. Eğer sizde memnunum, şuana kadar yarı yolda bırakmadı diyorsanız tamamdır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam biraz önce arkadaşında dediği gibi iki cihazda farklı kulvarda olan cihazlar ama şöyle söyleyebilirim bende 13 Lite kullanıcısıyım cihaz garantili TR cihazı şuana kadar hiç bir sorun ve sıkıntıyla karşılaşmadım aksine telefon çok seri hızlı bir telefon çok akıcı ve kaliteli bir ekranı var ben açıkcası çok sevdim cihazı kamerasıda bana fazlasıyla yetiyor yazılsal ve donanımsal olarak bana herhangi bir sıkıntı yaratmadı genelde Lite serilerine karşı bir ön yargı var ama ben bir çok markanın bir çok modelini kullanmama rağmen çok başarılı buldum cihazı size yardımcı olmak amacıyla yazıyorum bunu tabiki karar sizin dediğim gibi 13T özellik bakımından 13 Lite modelinden çok daha iyi bir cihaz.

Dönüş için teşekkür ederim. Evet daha üst segmentte bir cihaz olduğu aşikar. Bende LITE serisi kullanıyorum. Ama son yaşadığım problemler beni üzdü sadece.

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Öncelikle dönüşün için teşekkür ederim, cihazın sadece işlemci konusunda ve güncellemeyi geç alması düşüncesinden dolayı beklettim. 13 LITE da güzel ama hiç bir yerde bulamıyorum. O yüzden 13T' ye kaydım. Eğer sizde memnunum, şuana kadar yarı yolda bırakmadı diyorsanız tamamdır.
13T henüz yeni bir cihaz bunu söylemek için erken daha önce redmi note 6 pro ile kötü bir deneyim yaşadım sonra realme gt2 satın almıştım o cihazda kötüydü. redmi cihaz almak yerine 13T ile xiaomiye bir şans daha verdim. Şimdilik çok memnunum ama önümüzdeki 2-3 sene güncelleme kalitesine bakacağım 1-2 sene sonra güncellemelerle mahvedilmiş bir cihaz görürsem elimde kalıcı olarak samsunga dönerim.
Fakat 1 aylık deneyimim sorunsuz her yönüyle cihazdan memnunum.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
25 civarına bahsettiğiniz cihazdan çok daha iyisini bulabilirsiniz. YD istiyorsanız tabii.

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar İyi akşamlar ;

Tüm dönüşler için teşekkür ederim, sormak istediğim bir şey olacaktı ;

* Ürünün özelliklerine baktığım da Always On Display özelliği var mı yok mu göremedim?
* Xiaomi tarafı bu telefon için 4 yıl büyük güncelleme 5 yıl güvenlik güncellemesi alacak sözü vermişler diye duydum. Bu doğru mudur?

Oyla:

Krnl386

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kernel
Cihazım
Xiaomi 14T
Meslek
Coder & Developer
Konular
40
Arkadaşlar Selam ;

Dün itibari ile Xiaomi sitesi üzerinden sipariş verdim, umarım sorunsuz bir şekilde gelir. Zamlanmadan almam iyi oldu, malum yeni yıl yeni zamlar. Yanında ki hediyeler de gerçekten çok güze bir jest.

Oyla:
Üst Alt