Rom 13.0.12 güncellemesi

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Ben de şu an 13.0.12 EU kullanıyorum. Aslına bakarsanız memnunum diyebilirim ama ara sıra olan takılmalar bazen romun ne kadar iyi ya da kötü olup olmadığını sorgulatabiliyor. Bu yüzden stabilite konusunda ikilemde olduğumu söyleyebilirim

Sehzade

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
5
Bu güncellemeyle mi picks diye bir app store gelmiş, bir işe de yaramıyor Google Play'e yönlendiriyor, silinmiyor da siz de öyle mi

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Bu EU romda süper duvar kağıtları varmı acaba ?

erkanaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Yurtdışı kayıtlı cihazıma miui global 13.0.12 stable güncellemesi geldikten sonra kamerayı çalıştıramıyorum.

Xiton

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğurcan
Cihazım
M2101K6G
Konular
44
Bu EU romda süper duvar kağıtları varmı acaba ?
Evet var.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışı kayıtlı cihazıma miui global 13.0.12 stable güncellemesi geldikten sonra kamerayı çalıştıramıyorum.
Şu modem dosyasını flashlayıp deneyebilir misiniz?

erkanaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Evet var.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu modem dosyasını flashlayıp deneyebilir misiniz?

Bootlader kilidi açılsın diye MIUI resmi programına kayıt olmıştum. Az önce kendi kendine kamera açıldı. Hiç bir flashlama yapmadan. Enteresan değil mi?

avon111

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Avon
Cihazım
Redmi K50 Pro
Konular
2
Ben de şu an 13.0.12 EU kullanıyorum. Aslına bakarsanız memnunum diyebilirim ama ara sıra olan takılmalar bazen romun ne kadar iyi ya da kötü olup olmadığını sorgulatabiliyor. Bu yüzden stabilite konusunda ikilemde olduğumu söyleyebilirim

Hocam kusura bakmayın henüz kendimi yeni yeni geliştiriyorum. Lakin size bir sorum olacaktı. Note 10 Pro cihazıma Eu 13.0.8 Romunu kurdum. Hemen ardından TWRP ve Magisk uygulamalarınıda bootladım. Fakat Eu 13.0.12 romunu bir türlü cihazıma yüklemeyi başaramadım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen ?

Denediğim adımlar şu şekilde : Eu 13.0.12 Romunu Telefonun hafızasına atıp telefonu kurtarma modunda yeniden başlattığım zaman TWRP İnstall kısmında telefonun hafızası görünmüyor.
Telefonun hafızasını görebilmek için Wipe - Format Data yapıp yeniden Recovery moduna girdiğim zaman bu seferde bilgisayar telefonu görüyor lakin telefon hafızasını görmüyor. 2 Gündür hangi yöntemi denediysem bir türlü 13.0.12 Eu romunu yükleyemedim.

Kullandığım TWRP sürümü 3.6.0
Özel mesaj atabilirseniz eğer Telefon yoluyla veya Wp üzerinden yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• x.png
    x.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 10

cenkmy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cenk
Cihazım
5s plus
Konular
0
xıaomı redmi note 10 pro hint versıyonu telefon mevcut guncel yazılım 12.0.3 son versıyona guncelledıgımde , cıhaz acılıyor anında kapanıyor recovery ekranına geliyor. sanırım modem dosyası vs oluyormus bu konuda hıc bır bılgım yok bilgisayarıma baglanıp bana ücreti karsılıgında yardımcı olabılecek biri varmı tek sorun cıhazımdan hıc bır bılgı sılınmemesı lazım teşeküler

Üst Alt